Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief van maandag 30 april 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


Politie Noord-Nederland samen met bedrijven tegen cybercrime

De politie Noord-Nederland wil samen met ICT-bedrijven de strijd aan gaan tegen het toenemende aantal gevallen van cybercrime, zo maakt RTV Drenthe bekend. Hiertoe is een netwerkorganisatie op het gebied van informatie technologie (IT) opgericht: ...

Lees verder

Hikvision ontwikkelt tourniquets met gezichtsherkenning

Het van camerasystemen bekende Hikvision komt nu met een tourniquet die op basis van gezichtsherkenning werkt. Door middel van deep learning wordt het systeem automatisch steeds nauwkeuriger, aldus de fabrikant.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg Beveiliging Nieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden