Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van maandag 3 december 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


Nieuwe gijzelsoftware werkt als gerichte tijdbom

Volgens beveiligingsbedrijf Fox-IT wordt nieuwe gijzelsoftware (ransomware) verspreid, waarbij een back-up vaak geen redding meer kan brengen. Er wordt namelijk eerst ingebroken op de computer om de beveiliging en de financile draagkracht van het slachtoffer ...

Lees verder

Axis en Genetec zorgen samen voor beveiliging beeldmateriaal

Axis en Genetec brengen gezamenlijk een oplossing om beeldmateriaal van camera tot monitor te versleutelen. Dit om te voorkomen dat derden de beelden kunnen bekijken of manipuleren.

Lees verder

TIANDY-camera's geschikt gemaakt voor NX Witness

TIANDY Technologies is nu compatibel met NX Witness en andere 'Powered-by-Nx'-oplossingen van Network Optix. Dit maakt Lobeco bekend, dat deze grote Chinese fabrikant in de Benelux vertegenwoordigt.

Lees verder

Slimme cameramoduul om winkeldieven op te sporen

Eocortex, fabrikant van een geavanceerd videomanagementplatform, presenteert de Suspect Search-moduul. Als een product uit de winkel verdwijnt, zonder dat het in de kassa's is geregistreerd, is heel snel uit te zoeken hoe de verantwoordelijke eruit ...

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg BeveiligingNieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden