Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]

Beste,
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van 06-11-2023. Veel leesplezier toegewenst.

Inbraakmelding leidt tot vondst 700 kilo cocaïne

Een inbraakmelding leidde agenten zaterdagmorgen naar een pand aan de Bovendijk op het bedrijventerrein Hoog Zestienhoven in Rotterdam. In het pand werd ruim 700 kilo verdovende middelen, vermoedelijk cocaïne aangetroffen.…

Lees verder

Politie vindt 246 kilo vuurwerk in woning

In een woning in Fijnaart heeft de politie een grote partij vuurwerk gevonden. Behalve professioneel vuurwerk is er ook in elkaar geknutseld vuurwerk in beslag genomen. Er is niemand aangehouden.

Lees verder

Webinar over branddetectie met slimme camera’s

Op 15 november verzorgt Bosch Security Systems een webinar over het gebruik van de nieuwste AVIOTEC IP-camera voor slimme branddetectie. Gedemonstreerd wordt hoe op deze wijze brand in een zeer…

Lees verder

i-PRO-webinar over kunstmatige intelligentie

Tijdens een webinar op 16 november presenteert i-PRO productinnovaties die onbeperkte mogelijkheden bieden rond de voordelen van AI-technologie, volgens de fabrikant een echte gamechanger in de manier waarop beveiliging werkt.

Lees verder

Onze Partners

Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2022 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden