Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]

Al aangemeld voor het FireSafety & Security Event?(advertorial)

Nee? Doe dat dan direct en ontmoet op 10 en 11 april 130 toonaangevende leveranciers van beveiligingsinnovaties en ruim 5.000 vakgenoten. Zoals altijd is niet alleen de entree gratis, maar ook het parkeren en de hapjes en de drankjes. Boeiende presentaties en demonstraties en een flinke dosis infotainment, maken FSSE niet alleen nuttig, maar ook leuk om te bezoeken!

Meld u direct aan!

Beste,
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van 08-04-2024. Veel leesplezier toegewenst.

20 gemeenten extra gesteund in aanpak van jeugdcriminaliteit

De komende 3 jaar worden tientallen miljoenen euro’s uitgetrokken om de jeugdcriminaliteit verder terug te dringen in de wijken van 20 gemeenten. Er is al structureel geld beschikbaar voor de…

Lees verder

Trucker aangehouden na mishandeling agent

Een dronken 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit Belarus is vannacht aangehouden op de verdenking van het mishandelen van een politieman. Hij sloeg de diender met gebalde vuist in het gezicht. Het incident…

Lees verder

Onze Partners

Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2022 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden