Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van maandag 17 december 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


Politie wil minister motorbendes laten verbieden

De politie wil dat de minister van Justitie & Veiligheid per direct criminele motorclubs kan verbieden. Er is hiervoor een wetsvoorstel, maar de Tweede Kamer doet er naar de mening van de politie te lang ...

Lees verder

Agenda: Programma Te Koop: Veiligheid in De Balie

Op 20 december om 20:00 uur organiseert De Balie in Amsterdam een programma over veiligheid. Tijdens deze avond gaan publiek, betrokkenen en experts samen het gesprek aan over de dynamiek tussen publieke en private partijen in het veiligheidsdomein.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg BeveiligingNieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden