Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]

Neem deel aan FireSafety & Security Event 2024!(advertorial)

Als toonaangevende fabrikant, distributeur of integrator mag u tijdens de vakbeurs FireSafety&Security Event 2024 uiteraard niet ontbreken. Sta op 10 en 11 april in de Brabanthallen om uw laatste innovaties te tonen en (potentiële) klanten live te ontmoeten. Reageer snel voor nog een gunstige positie op de beursvloer!

Boek een stand!

Beste,
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van 18-12-2023. Veel leesplezier toegewenst.

Slachtoffer steekpartij valt ambulancepersoneel aan

Een slachtoffer van een steekpartij in Rotterdam heeft zondagochtend het ambulancepersoneel aangevallen dat hem probeerde te assisteren. Dat maakt de politie bekend.

Lees verder

Grootschalige achtervolging van vrachtwagen door drie landen

Zaterdagavond en zondagnacht werd een grootschalige achtervolging van een vrachtwagen door de politie in België, Nederland en Duitsland ingezet. De vrachtwagen was vrijwel niet tot stoppen te dwingen.

Lees verder

Opnieuw verschillende aanslagen met explosieven

Dit weekend hebben zich verspreid over heel Nederland zeker negen explosies voorgedaan. De ontploffingen vonden plaats in steden als Den Haag, Rotterdam en Almere. Gelukkig raakte niemand gewond, maar diverse…

Lees verder

Veilig Wonen Dag en PKVW-verkiezingen

Op de Veilig Wonen Dag op 25 juni 2024 vinden in Utrecht weer de PKVW-verkiezingen plaats. Er zijn prijzen te winnen voor het beste PKVW-product, PKVW-project en PKVW-bedrijf met en zonder…

Lees verder

Onze Partners

Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2022 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden