Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]

50.000 alarminstallaties vallen uit! (advertorial)


Vanaf 1 september 2019 biedt KPN geen ISDN1/2 en meervoudige PSTN meer aan. Dat heeft grote consequenties voor zon 50.000 alarminstallaties, die nog altijd van deze verouderde technologie afhankelijk zijn. Met een IRIS Alarm-over-IP-converter van AddSecure zijn ze echter snel en voordelig aan te passen. Monteren, aansluiten en de PAC doet de rest. Wacht niet tot de klant belt dat het alarm niet heeft gewerkt!

Klik voor meer info!
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van woensdag 21 augustus 2019. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


CSL brengt draadloze alternatieven voor ISDN

Nu ISDN vanaf september niet langer ondersteund wordt door KPN, is nog voor veel alarminstallaties een alternatief nodig. CSL brengt hiervoor een aantal draadloze oplossingen, die zeer snel genstalleerd kunnen worden.

Lees verder

Veel huiseigenaren melden zich aan voor Camera in Beeld

Leden van de Vereniging Eigen Huis, een consumentenorganisatie voor woningbezitters, ontvingen afgelopen een weekend een nieuwsbrief waarin zij werden uitgenodigd deel te nemen aan 'Camera in Beeld'. Daarmee registreren zij hun bewakingscamera's bij de politie, ...

Lees verder

90% chemische bedrijven houdt zich niet aan veiligheidsregels

Uit onderzoek door de Universiteiten van Leiden en Amsterdam blijkt dat bij 494 chemische bedrijven tussen 2006 en 2017 samen 7.362 overtredingen zijn geconstateerd. 7 procent overtreedt stelselmatig de regels en beging de afgelopen 10 ...

Lees verder

Hanwha brengt supercompacte domecamera's van Wisenet

De nieuwe supercompacte 2 en 5 megapixel Wisenet Q mini-domecamera's van Hanwha Techwin, met een diameter van slechts 99 mm, zijn uitgerust met functies die ervoor zorgen dat eindgebruikers maximaal voordeel halen uit hun videobewakingsoplossingen.

Lees verder

ABUS presenteert Black Line cameraproducten

De tot nu toe alleen in het wit verkrijgbare Basic Line van ABUS komt nu ook met zwarte behuizingen op de markt. Het gaat om drie minidomes, een tube en een ball dome.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligi ngsforum.nl


Volg BeveiligingNieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2019 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden