Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]

MinMoe Zelfscan Terminal (advertorial)


De MinMoe-terminals van Hikvision combineren meerdere handige functionaliteiten in 1 terminal. Razendsnelle temperatuurscreening, nauwkeurige mondkapjesdetectie en zelfs een gezondheidscheck zoals in de horeca verplicht is op basis van de RIVM-vragenlijst, kunnen in de MinMoe-terminal worden gezet. Daarnaast kunnen alle MinMoe-terminals gebruikt worden voor contactloze toegangsverlening.

Meer informatie
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van donderdag 25 juni 2020. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


Bij gezondheidscontrole meer dan 100 bezoekers toegestaan

Het kabinet kondigt woensdagavond een verdere versoepeling aan van de noodmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze gaat verder dan eerder bekend was gemaakt. Zo wordt 100 bezoekers niet langer de bovengrens. ...

Lees verder

Reanimeren weer volgens de gebruikelijke richtlijnen

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kregen hulpverleners tijdelijk het advies om bij reanimatie geen mond-op-mond beademing toe te passen. Vanwege de positieve ontwikkeling van de pandemie in Nederland is besloten de aangepaste ...

Lees verder

COA zet per abuis gegevens kwetsbare asielzoekers online

Gegevens van honderden kwetsbare asielzoekers stonden vorige week korte tijd op de website van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Dit meldt NRC. Het gaat om asielzoekers die slachtoffer werden van incidenten in de asielzoekerscentra ...

Lees verder

Producten voor handhaving coronamaatregelen

Alphatronics presenteert een compleet pakket aan producten voor handhaving van de coronamaatregelen. Dit omvat onder andere een systeem om het aantal aanwezige bezoekers te reguleren. Ook temperatuurmeting en mondkapjesdetectie behoren tot de mogelijkheden.

Lees verder

Nieuwe NPR over brandgedrag bouwproducten

NEN komt met de NPR 6051:2020 Brandgedrag van bouwproducten Geldigheid van beproevingsresultaten. Deze geeft richtlijnen bij de toepassing van bouwproducten op basis van hun brandgedrag.

Lees verder

Rook- en brandmelders Teletek nu ook in zwart

Naast de witte uitvoering levert Lobeco nu ook de zwarte uitvoering van de Teletek SensoIRIS M140 IS rook- en warmtedetector. Handig voor bijvoorbeeld restaurants en casino's, waar detectoren niet mogen opvallen op donkere plafonds.

Lees verder

Snelle gezichtsherkenning voor 40.000 gebruikers

ARAS Security introduceert de VisionPass van Idemia. Dit is een toegangslezer die werkt met gezichtsherkenning. Bijzonder is dat het apparaat 40.000 gebruikers kan onderscheiden. De lezer is onder andere in combinatie met CardAccess te gebruiken.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg BeveiligingNieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2020 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden