Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images

Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt deze partnermailing aangeboden door Twinfield. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.

NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Je bedrijf verduurzamen: deze subsidies zijn er in 2024

Op Prinsjesdag in september 2023 zijn veel regelingen bekendgemaakt voor 2024. Subsidieregelingen die doorlopen, maar ook nieuwe regelingen.  De Nederlandse overheid stimuleert ondernemers met diverse subsidies om zich in te zetten voor verduurzaming. Dit geldt voor de verduurzaming van bedrijven zelf, maar ook voor bedrijven die werken aan duurzame innovaties zijn tal van regelingen die ondernemers in 2024 kansen bieden.  

Lees verder »
CSRD: van rapportage tot rendement

Duurzaamheid, een steeds belangrijker thema voor accountants. Met name de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) gaat een grote rol spelen. Lees meer over CSRD: wat is het, wat zijn de normen en wat is jouw rol?

Lees verder »
Ken jij je rechten en plichten tijdens de boekencontrole?

Tijdens een boekencontrole controleert de belastingdienst je ingediende btw-aangiften en administratie. Het doel is om te bekijken of de ingediende btw-aangiftes correct zijn en of er voldoende btw is afgedragen. Bekijk onze tips en lees meer over je rechten en plichten tijdens de boekencontrole.

Lees verder »
ADVERTORIAL
Checklist Jaarafsluiting boekjaar 2023

De Checklist Jaarafsluiting helpt je de jaarafsluiting soepel te laten verlopen. Zo vergeet je geen belangrijke correcties, controles of analyses bij de overgang naar het nieuwe boekjaar! 

Download direct  »
Cybercrime: zo voorkom je een phishing poging

Phishing, het komt nog steeds veelvuldig voor bij particulieren én ondernemers. Wanneer cybercriminelen via phishing mails kunnen inbreken in je systeem, kan dit zeer ernstige gevolgen hebben. Oktober is de maand van cybercrime, dus wij zetten alvast 5 tips voor je op een rij om phishing pogingen te herkennen. 

Lees verder »
Hoe krijg je klanten mee met digitalisering?
Schoenendozen en papier zijn verboden bij 2.0 Accountants. En bij De Twentse Accountants en Adviseurs is de klant die op papier aanlevert tegenwoordig echt een uitzondering. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Twinfield sprak twee accountantskantoren en vroeg ze naar hun werkwijze in het digitaal samenwerken met klanten.
Lees verder »
Fiscale bewaarplicht: 7 punten waar je niet omheen kunt
De fiscale bewaarplicht vraagt nogal wat van je klanten. Zeker als ze nog gewend zijn met oude vertrouwde ordners te werken. Grote kans dat ze onbewust niet aan de bewaarplicht voldoen. Bekijk 7 punten over de fiscale bewaarplicht waar de ondernemer, maar ook jij niet omheen kunt!
Lees verder »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN