Bekijk dit bericht in je browser





Sportnieuwtjes uit Ingelmunster
 
Bewegen voor beginners
Wil jij graag ook wat meer bewegen, maar heb je nog dat extra duwtje in de rug nodig? Doe dan mee aan de sessies bewegen voor beginners!

Op een laagdrempelige manier kan je een half uurtje bewegen in groep op 6, 8, 13 en 15 oktober. Smaakt het naar meer? Dan kan je samenwerken met een beweegcoach om dat sporten eindelijk eens aan te pakken.
 
Infosessie depressie versus burn-out
Op maandag 19 oktober organiseert het gemeentebestuur samen met het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt een infoavond over burn-out en depressie. Het is een interactieve sessie waarbij iedereen vragen kan stellen over het thema. Ook gerelateerde onderwerpen kunnen aan bod komen. De sessie is gratis en gaat door op maandag 19 oktober om 19.30u. in de brasserie (Bollewerpstraat 3).
 
Scholenloop
Helaas konden er dit jaar geen supporters aanwezig zijn tijdens de scholenloop. Toch was het een topeditie! Niet minder dan 821 kinderen kwamen aan de start.

Je kan even terugblikken op het fotoalbum op de website.
 
Kort nieuws
Sportkampen
Er zijn nog plaatsjes vrij voor de sportkampen van Max! tijdens de herfstvakantie. Inschrijven kan via het loket vrije tijd.

Week van de Official
Deze week is het 'Week van de Official'. Het gemeentebestuur wil alle scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers... bedanken voor hun inzet. Een welgemeende dankjewel om altijd vol passie voor hun sport klaar te staan!


 
Sportdienst, Bollewerpstraat 92a, 8770 Ingelmunster
T 051 33 74 50, sport@ingelmunster.be

 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven