webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 8 maart 2019

Bewerk meerdere foto's tegelijk met ImBatch

Het komt wel eens voor dat je afbeeldingsgrootte van verschillende foto's wilt aanpassen. Dat stuk voor stuk doen, kost veel tijd. Met ImBach bewerk je meerdere foto's tegelijkertijd. Zo voorzie je ze ook snel van een watermerk. Bekijk de onderstaande workshops voor de mogelijkheden.

ImBatch: basics
ImBatch: bewerkingen uitvoeren

 

 


Review: Motorola One

Er wordt terecht veel geklaagd over het updatebeleid van Android. Het is altijd maar de vraag welke updates je krijgt en hoe lang je daar op moet wachten. Fabrikanten die hun telefoons op Android One laten draaien, moeten op dit gebied aan enkele verplichtingen voldoen. Zo ook de Motorola One. Hoe bevalt deze budgetsmartphone?


Wat is jouw ideale wifi-mesh-systeem?

 In een bestaand huis is het vaak lastig om het hele huis te voorzien van netwerkkabels voor het aansluiten van extra wifi-accesspoints. Toch zijn juist extra accesspoints dé oplossing voor wifi-problemen. Dankzij een wifi-mesh-systeem van bijvoorbeeld TP-Link kun je je huis van meerdere wifi-accesspoints voorzien zonder dat je kabels hoeft te trekken. Onze collega’s van Computer!Totaal leggen je uit hoe dat werkt.

 


Nieuwe stappen Facebook en YouTube tegen nepnieuws

Nepnieuws en complottheorieën tieren welig op sociale media. Door algoritmen die soortgelijke berichten en video's aanbieden, kun je zomaar eens in je geloof versterkt worden. Facebook en YouTube nemen beide nieuwe stappen op het gebied van de misleidende content die op hun platformen wordt gedeeld.
Lees verder ...

Windows 10 op 800 miljoen apparaten actief

Microsoft maakt bekend dat Windows 10 inmiddels op meer dan 800 miljoen apparaten draait, 100 miljoen meer dan in afgelopen september. Daaronder vallen pc's, laptops en tablets, als ook smartphones en apparaten als de HoloLens.
Lees verder ...

Sensate Faucet is waterkraan met stembediening

De keuken van de toekomst is uitgerust met talloze slimme snufjes, waaronder ook een 'connected' waterkraan. De Sensate Faucet van Kohler is te bedienen met de stem.
Lees verder ...

Fitbit komt met instap-tracker van 70 euro

Het is bijna lente, en dus hét moment om nieuwe wearables aan te kondigen. Zo breidt Fitbit zijn aanbod uit met 4 nieuwe, betaalbare modellen, waaronder een lichter broertje van de Versa en een speciale fitnesstracker voor kinderen. Want jong geleerd ...
Lees verder ...

Draadloos geluid met Sony PS-LX310BT-platenspeler

Sommige platenspelers hebben ingebouwde speakers. Die klinken alleen niet altijd al te best. Aansluiten op externe speakers is een betere optie. En met de PS-LX310BT-platenspeler hoeven daar helemaal geen kabels aan pas te komen.
Lees verder ...
Heeft u een vraag aan de FAQman?


Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.


uw FAQman

Woordwolk maken