Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
14 augustus 2018
Vroegsignalering en privacy hoeven elkaar niet te bijten
 

Vroegsignalering van schulden en privacy lijken een tegengestelde combinatie, maar hoeven elkaar niet te bijten. Jan Siebols, initiatiefnemer van Landelijke uitrol vroegsignalering,legt uit hoe het werkt.

 
Lees meer
 
Duurzame mobiliteit komt er bekaaid vanaf in akkoorden
 

De 32 grootste gemeenten in Nederland tonen ‘te weinig ambitie op het gebied van duurzame mobiliteit’. Dat stelt de stichting Natuur & Milieu na een analyse van de collegeakkoorden.

 
Lees meer
 
Advertorial
Actualiteitencongres Schuldhulpverlening, 25 september, Utrecht
 

Het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening stelt u in een dag op de hoogte van de meest actuele juridische ontwikkelingen (en jurisprudentie) in de wereld van de schuldenproblematiek. Ook/juist als u niet juridisch geschoold bent, is dit congres ideaal om juridische ontwikkelingen te vertalen naar uw dagelijkse praktijk.

 
Meer informatie
Oproep voor onze nieuwe rubriek Op pad met…
 

Voor onze nieuwe rubriek Op pad met… is Gemeente.nu op zoek naar medewerkers bij gemeenten die eropuit trekken. Zit je bijvoorbeeld bij inwoners aan de keukentafel, rijd je rondjes door de stad in het kader van omgevingsplannen, ga je op zoek naar bijzondere initiatieven of heb je meerdere werkplekken? En vind je het leuk en nuttig om je verhaal met collega-ambtenaren te delen om ze te inspireren? Geef je dan op!

 
Lees meer
 
Kritiek op schrappen bekendmakingen huis-aan-huisbladen
 

Staatssecretaris Knops kan er niet van uitgaan dat verplichte elektronische bekendmaking van lokale besluiten afdoende is. Er moeten meer manieren mogelijk blijven. Dat stelt de VNG.

 
Lees meer
 
De strijd tegen zomerse plagen als berenklauw en luizen
 
Lees meer
 
Bewonersverenigingen geen voorstander van ‘Booking Cares Lab’
 
Lees meer
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com