Bezoek Ans Markus en win 201 tickets, 37 boeken en meer!

3 years ago


Text only:

Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Exclusief: op bezoek bij Ans Markus


Benieuwd naar kunstenaar Ans Markus, haar werk en haar verhaal als dochter tijdens de laatste jaren van haar moeder? Kom naar een speciale middag op 12 november in haar atelier! Markus wordt geïnterviewd, leidt rond en leest voor uit haar laatste boek dat u daarna cadeau krijgt. Wees er snel bij!

Meer lezen en reserveren kan hier


Win operakaarten


In Mariken in de tuin der lusten verleidt de duivel de nieuwsgierige, maar ook kwetsbare Mariken (vertolkt door Hannah Hoekstra).

Kans maken op kaarten?


Waai uit op Texel


Texel: waar rust en ruig samenkomen. Dichtbij en er toch even helemaal uit zijn? Beleef dit najaar een onvergetelijke eilandervaring.

Meer weten?


De nieuwe Zin: nú in de winkel!


Deze maand...
Spreekt Cisca met Hans Dorrestijn en Bram Peper over eenzaamheid, ontmoet Rick zanger Spinvis, blikt Viggo Waas terug op zijn jeugd en toont Arthur Japin zijn Parijs.
... en delen we uit!
Maak kans op o.a. concertkaarten voor Spinvis, Joost Zwagerman's essaybundel De stilte van het licht en filmkaartjes voor Holland, natuur in de delta.

Klik hier voor nóg meer Zin


Voordelig abonnee worden?


SIS event met korting


Opzij maakt de jaarlijkse top 100 bekend op 12 oktober bij hét event voor ontplooiing, kennis & inspiratie. Vol workshops, talks en speeddates met topvrouwen!

Meer info en kaarten hier


Het Alzheimermysterie


Alzheimer is hard op weg volksziekte nummer één te worden. Lees alles over wat de ziekte inhoudt, de stand van zaken in onderzoek, behandelingmogelijkheden en preventie.

Dit boek winnen?


Middagconcerten – maak kans op kaarten!


Nieuw in Het Concertgebouw: middagconcerten doordeweeks. Vanaf september op vijf dinsdagmiddagen. De concerten duren een uur en zijn zonder pauze. Op 17 november brengen celliste Ella van Poucke en pianist Nicolas van Pouke drie zeer uiteenlopende cellosonates, uit drie eeuwen. Zus en broer, en vooral: twee van de grootste jonge muziektalenten van ons land. ZIN geeft 5x 2 kaarten weg!

Bekijk meer informatie hier

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2015
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018