humanityhouse_logo.gif
update-top.gif
update-bottom.gif

Leuk nieuws! We reizen mee met de theatervoorstelling Hoe Ik Talent voor het Leven Kreeg. Landelijk kan je een pop-up versie van ons museum bezoeken!

Daarnaast staan er twee bijzondere programma’s op de plank. Filmmakers nemen ons mee naar een azc in de Utrechtse wijk Overvecht en het is tijd voor de derde editie van The Refugee Millennial!

Afbeelding
di 18.02 20.00 uur

Plan Einstein: de verbinding tussen buurtbewoners en asielzoekers

Filmmakers Jos Bierings en Marieke Spee maakten een bijzondere documentaire over een azc midden in een Utrechtse wijk. We vertonen de film en gaan in gesprek met zowel de betrokken film- als beleidsmakers.

Lees meer...
Afbeelding
wo 26.02 20.00 uur

The Refugee Millennial: Wie zijn onze kinderen?

Refugee millennials gaan samen met moderator Sahar Shirzad op zoek naar een antwoord op de vraag: Wie zijn onze kinderen? En wat neem je uit je eigen vluchtachtergrond mee in de opvoeding van je kind?

Lees meer...

Vacature

medewerkers-4-crop-1579179920-2834x1583.jpg

Bureaumanager Finance en HR

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij onze nieuwe Bureaumanager voor Finance en HR? Als bureaumanager vervul je een zelfstandige rol binnen de organisatie (15 fte). Je werkt nauw samen met collega’s van de verschillende afdelingen en met de directeur. Solliciteren kan tot 14 februari, met cv en motivatiebrief.


Lees meer...
 

Digiles

vrijheid-in-beeld-6-222x124.jpg

Vrijheid in Beeld

In de digitale les Vrijheid in Beeld van Unicef en Humanity House ervaren leerlingen door interactieve opdrachten, video’s en dilemma’s dat vrede en vrijheid niet vanzelfsprekend zijn. Leerlingen denken na over wat vrijheid voor hen betekent en leren meer over de VN en kinderrechten.


Lees meer...
 

Randprogramma

nieuwsbrief-februari-222x124.jpg

De Expeditie

Humanity House reist mee met de voorstelling Hoe Ik Talent voor het Leven Kreeg. In het verdiepingsprogramma De Expeditie kan je een pop-up versie van ons museum bezoeken. Luister naar de verhalen van Akhrat Selevani uit Irak, Lidija Zelovic uit voormalig Joegoslavië en Ram Karki uit Bhutan.


Lees meer...

Humanity House

Prinsegracht 8

2512 GA Den Haag

070-3100050

info@humanityhouse.org