Bezoek gratis mijn seminar met de schrijfster van het veelbesproken BlackBerry boek, je ontvangt een gesigneerd exemplaar bij binnenkomst

3 years ago


Text only:

Uitnodiging voor mijn seminar over Blackberry en de opkomst van de smartphone met schrijfster van het boek Losing the Signal: Jacquie McNish.
View this email in your browser

Uitnodiging


Seminar 'Rise and fall of Blackberry & de opkomst van de smartphone'
Met schrijfster Jacquie McNish


Dear John,
Ik geef het toe: Ik ben een crackberry. Blackberry gaf voor mij het gevoel van vrijheid om overal te werken, 10 jaar voordat de smartphone populair werd. Op 25 augustus komt Jacquie McNish naar Nederland, schrijfster van het boek Losing the Signal over the rise and fall van Blackberry. Onlangs werd dit boek opgenomen in de Business Book Award longlist van de Financial Times en McKinsey en nu maakt het kans om Business Book of the Year te worden. 
Naar aanleiding van haar komst organiseer ik op het KPMG hoofdkantoor in Amstelveen een open seminar over Blackberry, de geschiedenis van de smartphone en hoe grote techbedrijven de razendsnelle techno trends kunnen overleven. Naast Jacquie McNish staat ook voormalig CDA campagneleider Meüs van der Poel op het podium om te vertellen hoe de Blackberry de politiek veroverde en daarmee nationaal bekendheid verwierf.
Ik nodig je hier graag persoonlijk voor uit. Het is dankzij KPMG (dank, in hun super gebouw incl. borrel!) een kosteloos seminar en de eerste 100 deelnemers ontvangen met dank aan Interchange (dank dank) zelfs een gesigneerd exemplaar van haar boek gratis. Wat houdt je tegen? Super business lessen, mooie achtergrond verhalen, een top business boek en een geweldige manier om er na de vakantie weer helemaal in te komen.
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden
Programma
15.00 Inloop
15.30 Vincent Everts, crackberry master : Opening en introductie
15.45 Meüs van der Poel, voormalig CDA campagneleider: Hoe de Blackberry aan de basis stond van de kabinetten Balkenende II t/m IV.
16.15 Jacquie McNish, schrijfster van Losing the Signal, the rise and fall of Blackberry
17.00 Q&A and discussion
17.30 Einde en borrel
Samenvatting


Open seminar over Blackberry en de opkomst van de smartphone
Dinsdag 25 augustus van 15:00 tot 17:30 uur
Locatie: KPMG Amstelveen, Laan van Langerhuize 1
Aanmelden

Om te zien wat voor een leuke vrouw Jacquie McNish is kun je kijken naar het interview dat ik met haar had via Skype en naar mijn review van haar boek ‘Losing the signal’.
Met vriendelijke groet,
Vincent Everts
Trendwatcher en Crackberry
http://vincenteverts.nl
 


Deze e-mails niet meer ontvangen?
Verander je instellingen of schrijf je uit.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018