Bezoek in mei één van onze Cobouw Cafés

1 year ago


Text only:

11 mei in Utrecht, 19 mei in VeenendaalIs onderstaande tekst niet leesbaar? Klik dan hier
 
Bezoek in mei één van onze Cobouw Cafés


Geachte heer Do,


Wilt u in één avond geïnformeerd worden over de laatste bouwtrends en netwerken onder het genot van live-muziek? Bezoek dan in mei één van onze Cobouw Cafés. Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga voelen de tafelgasten aan de tand en sluiten het café af met het bekende Kopspijkerspel. Zorg dat u erbij bent!
  11 mei 2017 | Cobouw Café Duurzame Huisvesting | Utrecht
Hoe kunnen we de verduurzaming in de utiliteitsbouw omdraaien van een hoofdpijndossier naar een bruisend groeimodel? Waar ligt de verantwoordelijkheid, welke verdienmodellen hebben potentie en hoe gaan we de split incentive overkomen? Discussieer mee tijdens ons Cobouw Café op 11 mei 2017 in Utrecht van 16:00-18:30 uur. Met o.a. Bert Korenberg, Roger Mol en Gerben van Dijk.
 
  19 mei 2017 | Cobouw Café Arbeidsmarkt | Veenendaal
Hoe krijgen we en behouden we jongeren in de bouwsector? De kweekvijver voor nieuw bouwtalent droogt op. Dringend heeft de sector een “Freek Vonk van de bouw nodig”. Iemand die kinderen onvoorwaardelijk enthousiast maakt voor de wondere wereld van de bouw. Waar ligt de verantwoordelijkheid? Wat kunnen scholen en opleidingsinstituten doen, of moeten we juist de ouders enthousiasmeren voor het vak? Discussieer mee tijdens ons Cobouw Café op 19 mei 2017 in Veenendaal van 12:00-13:00 uur. Met o.a. Hans Koopman, Doekle Terpstra, Arianne Hollander.
 
     
Cobouw Café
Meer weten over het Cobouw Café? Klik hier voor meer informatie.
         
Deze mail is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com. Wilt u uw e-mailadres wijzigen of zich uitschrijven? Klik dan hier
© 2017 Cobouw.nl is een website van Vakmedianet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cobouw.nl

Categories: Technique
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018