Nieuwsbrief niet (goed) weergegeven? Bekijk de online versie.

 

|
Graag verwelkomen we u tijdens de 18e editie van Installatie Vakbeurs Hardenberg

Op 12, 13 en 14 september 2017 vindt alweer de 18e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. De teller staat momenteel op meer dan 240 deelnemers.

InstallatieVakbeurs logo LARGE2

Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmaterialen, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen maken onderdeel uit van het platform. Kortom alle segmenten binnen de installatiebranche zijn vertegenwoordigd.

Bestel uw gratis E-tickets

Deze editie staat volop in het teken van kennis en beleving. Wilt u zich laten inspireren door de innovatieve oplossingen en noviteiten van professionele bedrijven uit de branche? Dan is Installatie Vakbeurs Hardenberg de beurs voor u! Bestel hier uw gratis e-tickets.

Laatste mailingkaart voorkant
Kennisdeling

Kennis staat deze editie centraal. Op woensdag 13 september, voorafgaand aan de beurs, vindt een kennisprogramma plaats dat u een blik op de toekomst geeft. Tijdens verschillende sessies wordt ingegaan op thema’s uit 'Radar 2025' van UNETO-VNI.
Lees hier meer.

 

kennis infra
Beleving

Op de beursvloer vindt u interactieve themapleinen zoals het Sanitairplein en het Meet & Regeltechniekplein. Daarnaast biedt de beurs  activiteiten aan als seminars, een congres, innovatieroute, Loopbaancentrum, College Tour, wielerwedstrijd en een veiling waarbij de opbrengst gaat naar drie goede doelen: Cliniclowns, Fight Cancer en HomePlan. 
Lees hier meer.

Beleving 290x220
Virtuele beurs

Alvast meer weten? Bezoek dan voorafgaand de virtuele beurs. Hier vindt u productinformatie en de laatste innovaties. Via de zoekfunctie kunt u makkelijk en snel een selectie maken van de voor u relevante informatie.  

BeursHardenberg1

K&S is een uitgave van