Nieuwsbrief juni 2017   Read this newsletter in your browser.
Nieuwsbrief
11 juli 2017
Boek van de Maand-gesprek
In Espressobar de Draak kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur gratis een Boek van de maand-gesprek bijwonen! Vier enthousiaste lezers bespreken hun favoriete boek. Morgenmiddag 12 juli worden o.a. 'De lege stad' van Simone van der Vlugt en 'Het dameskoor van Chilbury' van Jennifer Ryan besproken. Welkom!
 
Literaire avond met Murat Isik
Woensdag 30 augustus organiseren we samen met de Algemene Boekhandel een literaire avond met Murat Isik over zijn roman "Wees onzichtbaar". Ivan Borghstijn, al jaren een vertrouwd gezicht in het boekenvak en groot boekenkenner, verzorgt het interview met Isik. Van harte welkom in het KAdECafé om 20.00 uur!
 
Workshops Medialab
In de week van maandag 14 augustus organiseert het Medialab weer verschillende workshops voor jongeren in het Eemhuis! Je kunt aan de slag met fotografie, Minecraft, YouTube, Scratch en nog veel meer. Een kaartje kost € 10,- per persoon.
Tablet- en iPad-cursussen
Binnenkort starten er weer cursussen in samenwerking met Seniorweb. Op dinsdag 1 augustus start er een tabletcursus (Android) en op woensdag 6 september een iPad-cursus voor beginners. Beide cursussen worden gegeven in Het Eemhuis.
 
Volg een online cursus!
Wist u dat u als lid van de Bibliotheek elk jaar gratis twee online cursussen kunt volgen? De cursussen volgt u in uw eigen tijd en tempo en zijn heel divers: van "Gitaar leren spelen" tot een cursus "Eetgedrag om af te slanken". Iedere maand krijgt u bovendien een korte cursus cadeau. In de maand juli is dat de cursus "Leer effectief communiceren met anderen". Iets voor u?
 
Boekenbrief vol leestips van medewerkers
Vanaf deze maand liggen er in alle vestigingen Boekenbrieven voor u klaar. In de Boekenbrieven staan boekentips van medewerkers van uw eigen vestiging. Om mee te nemen en thuis op uw gemak door te lezen. Elke twee maanden verschijnt een nieuwe editie.
 
Gezocht: tijdelijke communicatiemedewerker
In verband met zwangerschapsverlof van een collega, zijn wij per 1 september 2017 op zoek naar een tijdelijke Communicatiemedewerker voor 16 uur per week.
 
Wat vindt u van de nieuwsbrief?
Bibliotheek Eemland - Eemplein 71 - 3800 BC / 3812 EA - Amersfoort
Manage profile - Unsubscribe