humanityhouse_logo.gif
update-top.gif
update-bottom.gif

Lieve bezoeker,

Ook Humanity House neemt maatregelen rondom COVID-19. Het museum en café zijn dicht en de programmering is volledig stopgezet. Dat houdt helaas ook in dat de evenementen en programma’s in maart gecanceld zijn, tot en met 6 april.

Om het leed te verzachten geven we jullie graag wat inspiratie mee, zodat je virtueel alsnog kan genieten van ons museum, mooie artikelen en inspirerende documentaires. Ontmoet de mensen die hun vluchtverhaal delen in Humanity House virtueel, lees persoonlijke verhalen op ons blog of luister naar verhalen via onze podcast.

‘You must not lose faith in humanity’ – Mahatma Gandhi

Zorg voor elkaar & take care,

Team Humanity House

Afbeelding

Door de ogen van Hariwa Adil

Interview - Hariwa kwam eind jaren ‘90 op als elfjarig meisje samen met haar gezin naar Nederland. Lees haar persoonlijk verhaal op ons blog. 'Waar ik vandaan kom proeft het als de vrede die wij nooit hebben gehad.’

Lees meer...
Afbeelding

Hoe voelt het om te moeten vluchten?

Podcast - Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het is om te moeten vluchten? Bruce, Shaza, Yvonne, Aiham en Lidija vertellen in onze podcast hun verhaal. Benieuwd naar meer? Bezoek, als we onze deuren weer openen, ons museum!

Lees meer...
Afbeelding

Onzichtbaar leed in Syrië

Artikel - Het is negen jaar geleden dat de oorlog in Syrië uitbrak. Trouw schreef een bijzonder artikel over de huidige situatie in Syrië en ging in op een groot onzichtbaar leed: ouders die hun kinderen zien vertrekken. Hoe gaat het met hen?

Lees meer...
Afbeelding

The Refugee Millennial

Kijk terug - Heb je de derde editie van The Refugee Millennial gemist? Kijk het programma hier terug en maak kennis met Hamza Mutabazi, Farbod Moghaddam, Yula Altchouler en woordkunstenaar Atta de Tolk.

Lees meer...

Humanity House

Prinsegracht 8

2512 GA Den Haag

070-3100050

info@humanityhouse.org