#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
Nationalisme: een omstreden ideaal

De natiestaat domineert in de bestrijding van het coronavirus. Voor de aanpak van de pandemie kijken we eerst en vooral naar de landelijke overheid, en niet naar de Europese Unie.

  • De coronacrisis dwingt tot solidariteit
  • Betrokken bij die gemeenschap van zeventien miljoen Nederlanders
  • Nationalisme begon als een revolutionair, dus progressief of ‘links’ ideaal
EW Bulletin
Redactioneel
In theorie (zonder burgers) gaat het goed met plannen energietransitie

De dertig Nederlandse energieregio’s moesten hun ‘bod’ voor de Regionale Energie Strategie op 1 oktober inleveren. Vooralsnog gaan de meeste regio’s concretisering van de plannen angstvallig uit de weg. Het zal een hels karwei worden voor de gemeenteraden.

  • Op het eerste gezicht ziet het er ambitieus uit
  • RES maakt duidelijk dat de ambities groot en mooi zijn
  • Regio’s gaan concretisering angstvallig uit de weg
Advertorial
EW Bulletin
Biden of Trump: hoe reageert de beurs?

De Trump Economy boekte record op record, maar de verdeeldheid onder Amerikanen is groter dan ooit. Met een 50/50 stand in de poll is de strijd nog niet gestreden.

In deze verkiezingsspecial schetsen beleggingsexperts van onafhankelijk vermogensbeheerder Velthuyse · Mulder drie mogelijke scenario’s.

Lees hier wat dit betekent voor uw portefeuille!

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?
spacer