#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
Apotheker in de schijnwerpers

De overheid ziet grote rol voor apothekers die dure medicijnen ­namaken. De apotheekbereidingen worden gezien als een belangrijk wapen in de strijd tegen de hoge prijzen en het gebrek aan transparantie van de farmaceutische industrie. Maar dit beleid heeft niet alleen ­positieve gevolgen.

  • De tijd van de apotheker als pillendraaier is voorbij
  • In uitzonderingsgevallen geoctrooieerde medicijnen maken
  • Apothekers begeven zich in een juridisch mijlenveld
EW Bulletin
Redactioneel
‘40 procent overnames in Europa onder invloed Chinese staat’

China-expert Jaap van Etten: ‘40 procent overnames in Europa onder invloed Chinese staat. Dat is zorgelijk.’

  • ‘Een flitspaal die controleert of er niet te hard wordt gereden’
  • Weinigen in het Westen wisten iets van technologie uit China
  • Voorzichtig om iets los te laten over zijn bedrijf
Advertorial
EW Bulletin
Biden of Trump: hoe reageert de beurs?

De Trump Economy boekte record op record, maar de verdeeldheid onder Amerikanen is groter dan ooit. Met een 50/50 stand in de poll is de strijd nog niet gestreden.

In deze verkiezingsspecial schetsen beleggingsexperts van onafhankelijk vermogensbeheerder Velthuyse · Mulder drie mogelijke scenario’s.

Lees hier wat dit betekent voor uw portefeuille!

Advertorial
EW Bulletin
Meer weten over de Amerikaanse presidentsverkiezing 2020?

Download de gratis EW verkiezingsgids en leer alles over hét politieke spektakel van 2020. De gids gaat in op de belangrijkste data, de werking van de verkiezing, de twee kandidaten, welke staten bepalend zijn voor de uitslag en heeft een overzicht met van de 44 presidenten die Donald Trump voorgingen.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?
spacer