S
 

Het is herfstvakantie! Kom deze week leren hoe je met mooie krulletters schrijft, bouw een mini-expositie, maak eigen melodietjes, ontwerp een wapenschild, of duik in een bak vol botten. Alle workshops worden gegeven door echte museum-profs. In Bieb Hoograven, Zuilen, Overvecht, Kanaleneiland, Vleuterweide en de Neude. Doe je mee?

 
Reserveer snel je gratis ticket!   S
S
Kom spelen met AI
 

Het Cinekid MediaLab staat met twee digitale (kunst)werken Spelen met AI en Verwonderwezens in Bieb Neude. Kom ontdekken, spelen en je verwonderen! Nog t/m zondag 22 oktober. 

En ben je tussen 10 en 14 jaar en barst je van de fantasie? Kom op 18 oktober van 15.00 - 17.00 uur naar de workshop Verhalen maken met AI. Je gaat samen met ChatGPT, een slimme computerhulp, jouw eigen verhalen verzinnen. Jij bedenkt de hoofdpersoon en het avontuur, ChatGPT maakt het verhaal compleet. Ontdek de magie van technologie en laat je creativiteit de vrije loop. De workshop in Lab in Bieb Neude is gratis.

 
Reserveer   S
S
 
 

Mist je favoriete teddybeer een oog? Is het lampje op je brandweerauto kapot? Kom dan op zaterdag 21 oktober met je kapotte speelgoed naar bieb Neude. De mensen van het Repair Café maken het voor je! Je kan gewoon binnenlopen. 

zaterdag 21 oktober | 14.30 - 16.00 uur 

 
 
S
 

Bij een wandeling in het bos ontmoet het Meisje een pratende Vos! Deze Vos organiseert een surpriseparty voor Muis en omdat hij zelf niet goed kan schrijven vraagt hij of het Meisje hem wil helpen. Kom naar deze mooie, muzikale voorstelling geïnspireerd op de fabel van La Fontaine.

woensdag 18 oktober | 14.00 - 15.00 uur

 
Tickets   S
S
 

Juffrouw Van Dale is een echte voorleesjuf, ze woont in de bibliotheek en soms, heel soms komt ze tevoorschijn om zomaar een verhaaltje voor te lezen. Moet je wel eens niesen? Grote kans dat Juffrouw Van Dale dan in de buurt is. Want ze is een beetje stoffig! 

donderdag 19 oktober | 11.00 - 11.40 uur

 
Tickets   S
S
 
In maar liefst acht theaters in Utrecht kun je je hart ophalen met het mooiste jeugdtheater tijdens tijdens Herfststukjes in de herfstvakantie. Kom – naast het Theater in de Bieb - naar de Stadsschouwburg Utrecht, Flint, De Lieve Vrouw, Aan de Slinger, Theater Kikker, Theater Veerensmederij en Podium Hoge Woerd voor de leukste voorstellingen, waar zeker iets moois voor je bij zit. Zien we je daar?
 
Programma   S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open