‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk online versie

Gratis verzending vanaf €50,-
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Drumweken

Hi John,

Dames en heren, jongens en meisjes. Het zijn ... *tromgeroffel* ... drumweken bij Bax Music! Bestel vanaf €50,- aan drumproducten en krijg twee drumstokken cadeau. Ook maak je elke week met je bestelling kans op een drumstel en kun je morgen profiteren van de dagdeal! Ga snel naar de actiepagina en bekijk alle acties!

 Bekijk alle acties
Cadeau bij je drum-bestelling!
AKG C 636 black condenser vocal microphone

blogs & events

Workshop Sound Devices
 

Event

Workshop Sound Devices

Sound Devices staat bekend om zijn hoogwaardige MixPre-modellen: unieke combinaties van recorder en audio interface. Dit verdient natuurlijk de nodige toelichting en daarom komt Sound Devices op woensdagmiddag 19 september 2018 naar Bax Music Goes om een presentatie te geven over de mogelijkheden van deze eigenzinnige producten. De nadruk zal liggen op de MixPre-10M en op welke manier een muzikant of producer hiermee op eenvoudige wijze hoge kwaliteit opnames kan maken en dubben.

 Schrijf je nu in
Geschiedenis van het drumstel
 

Blog

Geschiedenis van het drumstel

Het drumstel zoals we het nu kennen heeft een lange reis achter de rug. Hoogstwaarschijnlijk was een van de voorvaderen van het drumstel het oudste instrument dat door mensen werd bespeeld. Uit archeologisch onderzoek is namelijk gebleken dat mensen duizenden jaren geleden al trommelden op alles wat los en vast zat.

 Lees verder
 
 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Je gegevens wijzigen? Klik hier. Je inschrijving wijzigen of helemaal geen e-mails meer ontvangen? Klik hier
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl