Bij Babbage vond ze een passende omgeving en via ons kwam ze bij McDonald's, waar ze werkte aan het versterken van het werkgeversmerk. Later lanceerde ze het nieuwe Employer Brand bij Rijkswaterstaat, wat resulteerde in een succesvolle campagne. Nu werkt ze bij het inhouse bureau van Babbage, waar ze haar passie voor communicatie volledig kan benutten.

Ontdek nu: nieuwe opdrachten!

Senior Schrijver Advies & Kennisproducten a.i.


HET NATIONAAL CYBER SECURITY CENTRUM | 6 MND, 32-36 UPW | DEN HAAG

In jouw rol als Senior Schrijver Advies & Kennisproducten a.i. maak je direct impact op het digitaal weerbaar worden van Nederland. Je krijgt te maken met een dynamisch werkveld dat volop in de belangstelling staat van politiek, media en maatschappij. Jij zorgt ervoor dat de doelgroepen hun cyber security weerbaarheid op een passend niveau kunnen krijgen door het delen van cyber security kennis die impact maakt.

Carrièrekans: nieuwe vacature!

Content Marketeer


TOONAANGEVENDE AANBIEDER VAN ACCOUNTING SOFTWARE | 32-40 UPW | HOEVELAKEN


Ben jij enthousiast over contentmarketing, werk je gestructureerd en ben je energiek en ondernemend? En vind je het leuk om in een professionele (marketing)omgeving te werken? In deze rol als Content Marketeer vorm je samen met je Belgische collega’s het Marketing Benelux-team bij onze opdrachtgever. Vanuit verschillende disciplines werk je nauw samen om accountants en ondernemers te bereiken en te betrekken met hoogwaardige content!

Blijf groeien met Loo van Eck!