Logo

Bij’ De Fleece Gasten terug Bij’ De Vieze Gasten | Programma april ‘23 | Laatste steunkousen

De lente is weer in het land en de zon schijnt: Bij’ De Fleece Gasten wordt terug Bij’ De Vieze Gasten. Wil je graag nog een souvenir? Koop dan nog een van de laatste paren steunkousen. En natuurlijk vind je ook het rijkgevulde programma van april ‘23. Lees er alles over!

Programma april ‘23

Volledige programma…

Bij’ De Fleece Gasten terug Bij’ De Vieze Gasten

In november onderging Bij’ De Vieze Gasten een naamsverandering en voerden we een aantal maatregelen door om buurtbewoners tijdens de winter uit hun huis te halen en onder ons dak samen te brengen. Als Bij’ De Fleece Gasten deden we het volgende:

Hele publiek onder meterslange fleecedekens

Ons hele publiek zocht gezellig de warmte op bij elkaar terwijl ons energieverbruik daalde.

Potlucks bij voorstellingen

We gingen iedere vrijdagvoorstelling vroeger open en nodigden bezoekers uit om hun avondmaal bij ons te nuttigen. Supergezellig!

Reductietarief voor wie het nodig heeft

De criteria voor het reductietarief werden opengetrokken naar iedereen die het gevoel had dat zij er nood aan hadden. Simpel.

Steun voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

De opbrengsten van 2 optredens (GRAM en FarFar) gingen naar de Rode Halve Maan in Syrië en Turkije.

Steunkousen

We verkochten speciale steunkousen ter ondersteuning van de derde editie van de Tiny Park Sessions. Er zijn nog enkele kousen, koop ze via onze site. OP=OP.

Het Gents Slampioenschap is een wedstrijd tussen dichters op het hoogste niveau, en sinds haar oprichting kapen de finalisten ervan prijzen weg op het Belgisch kampioenschap poetry slam. Reserveer nu je plaats voor de Finaleshow in Bij’ De Vieze Gasten!