Bij Mazda maken we niet zomaar auto's...

2 months ago


Text only:

Ontdek het vakmanschap van Mazda ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
online versie
 
 
 
De grootste zorg voor de kleinste details
Met behulp van handgemaakte kleimodellen, slijpstenen en mallen maken wij auto's. Wist je bijvoorbeeld dat er 12.000 steensoorten werden afgekeurd voor we de perfecte voor onze slijpsteen vonden?
We laten onze handen het werk doen, zodat in elke Mazda een ziel zit. Alleen dan zijn mens en machine in perfecte harmonie. 
 
 
 
Ontdek alle details
 
 
 
 
"Een fenomenale auto om in te rijden" - Autoweek
 
 
 
De nieuwe Mazda6 heeft een uitermate verfijnd exterieur en interieur. Zo zijn de sierpanelen in het dashboard gemaakt van Japans Sen-hout, en door verbeterde geluidsisolatie en nieuwe stoelen ervaar je een ongekend comfort.
Autoweek bevestigt dit, na het rijden in de nieuwe Mazda6: "je betreedt een subliem ogende cockpit" en "de geheel vernieuwde stoelen zitten uitmuntend" schrijven zij. De conclusie? "De Mazda6 is en blijft een fenomenale auto om in te rijden".
Wil jij dat ook ervaren? Wij helpen je graag jouw ideale nieuwe Mazda6 te vinden.
 
 
 
Vind jouw nieuwe Mazda6
 
 
 
 
Zelfs je iPhone is één met je Mazda
Apple CarPlay is nu beschikbaar voor alle Mazda's uitgerust met MZD Connect. Ervaar nu het beste van twee werelden en bedien jouw iPhone intuïtief via de HMI Commander of spraakassistent Siri. Natuurlijk maak je gebruik van de vertrouwde iOS interface en jouw apps zoals WhatsApp, Spotify en Apple Maps.  
Laat het nu installeren in je Mazda voor € 349,- inclusief software, hardware en installatie.
 
 
 
Meer over Apple CarPlay
 
 
Ken je deze nog: Mazda 323
De voorloper van de Mazda3 was de Mazda 323. Wij vroegen jou naar je ervaringen met deze klassieker. Lees nu alle ervaringen op Facebook en deel ook jouw herinnering.
 
De Mazda 323
 
Een kijkje in de toekomst
De pionier: zo wordt de KAI Concept ook wel genoemd. Hij staat dan ook symbool voor het toekomstige design van Mazda. Ontdek nu de mix van kracht en schoonheid.
 
Ontdek de Kai Concept
 
 
Plan proefrit
Brochure
Zoek dealer
Configureren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apple, Siri en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.
 
afmelden
 

Mazda.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018