Beste vrijheidsstrijders,

Dank voor jullie reacties over de show van gisteren. Kijk hem hier terug als je hem nog niet gezien hebt.

Ook als je de podcast gemist hebt. Luister hier.

Ik ben inmiddels bijgekomen van het kijken naar de MSM toen ik vorige week ziek was. Ik heb zelfs een rondje talkshows gekeken. Dit was geen pretje.

Waar ik me vooral over verbaas is dat ze het allemaal over dezelfde onderwerpen hebben (om het volk maar te bombarderen met dezelfde propaganda) en dat als er een discussie ontstaat, vaak bij iedereen de concluderende opmerking is: 'Hoe kan dit nou?'. 

Waarop mijn reactie altijd is: BEANTWOORD JE VRAAG ZELF NOU EENS! Ga eens op zoek naar hoe de wereld ECHT in elkaar zit. Maar nee hoor, daar zijn ze te lui of te dom voor. En wakkere mensen die hier wel uitleg over kunnen geven worden nooit uitgenodigd of worden weggezet als complot denkers. Het zijn lachwekkend domme mensen daar op de tv. 

Maar ik ben toch blij dat ik het weer even gezien heb. Er is niks veranderd, er zal nooit iets veranderen en alles wordt daar steeds dommer. Voor mij makkelijk te negeren!

Daarom ben ik dankbaar dat wat ik nu doe al 667 keer heb kunnen doen. Echte antwoorden zoeken, zonder angst of belangen op zoek naar de waarheid.

En zonder jullie had ik dat nooit kunnen doen. Ik kreeg net een e-mail met de tekst: 'Robert, je bent al 4 jaar mijn steun in deze bijzondere tijden. Ik dank jou en je team daarvoor.'  

Vergeet nooit dat jullie ook mijn en onze steun zijn. Nu al meer dan 4 jaar. Hou ons in de lucht en steun ons financieel! Het is nodig.

We zullen doorgaan!

Geniet van je weekend,

Robert

HOU ONS IN DE LUCHT MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven