Bijna zomer! Of je nu op reis gaat of thuisblijft, een gratis uitje naar de bieb is altijd een goed idee. Om de leukste zomertitels te scoren of lekker rond te struinen. Heb je zin in wat anders? Pak de fiets en ontdek een keer een andere bieb in de stad!
In Bibliotheek Neude kun je in augustus meevieren dat het gebouw al een eeuw lang bestaat. En voor wie graag vooruitkijkt delen we alvast de leukste tips voor het najaar. Fijne zomervakantie!

 
S
 

Dit jaar bestaat het monumentale gebouw van Bibliotheek Neude precies 100 jaar!
Op 10 en 11 augustus wordt deze mijlpaal groots gevierd met o.a. speciale rondleidingen, zoals Brullen in de Bieb voor 4-plussers en Mee met de nachtwaker voor 8+ kinderen, zaklamp verplicht!

 
Reserveer je plek   S
S
Zomer in je bol
 

Ik ga op reis en neem mee… extra veel boeken. In de zomer leen je extra veel en extra lang. Wel heeft vanaf zaterdag 13 juli, tijdens de schoolvakantie, een aantal wijkbibliotheken aangepaste openingstijden.

Ook de voorlezers van de bieb nemen deze zomer even vrij. Van vrijdag 12 juli t/m zondag 7 september wordt er niet voorgelezen.

 
S
 
Leen   S
 
Leen   S
Leen   S
 
Leen   S
S
 
Het belooft een mooi theaterseizoen te worden in Bieb Neude. Bekijk en reserveer NU alle voorstellingen voor najaar 2024!
En als lid van de bieb ga je vaak voor de helft van de prijs naar het Theater! En kun je bij een aantal voorstellingen al voor 6 euro per persoon op de eerste rij gaan zitten. 
 
Reserveer hier   S
S
 
 
Tekenen, schilderen, smeren, strooien of dippen. In het populaire Kris Kras Atelier gaan kinderen met eenvoudige, maar uitdagende materialen op onderzoek uit. Er starten nieuwe cursussen in september.
 
Lees meer   S
 
S
 
Zet zaterdag 7 september vast in je agenda! Tijdens het UITfeest geven we een voorproefje van alle programma's van dit najaar met o.a. de theatervoorstelling André het astronautje (4+), voorleesfeestjes, muzikale verhaaltjes, schrijfcafeetjes en nog veel meer leuks!
Foto: Jelmer de Haas
 
S
 
Voor in je agenda
Wil je niets missen? Zet dan alle Boek & Yoga-data van dit najaar vast in je agenda.
Of alle babyconcerten! Zodat alle kleine Utrechters kunnen genieten van klassieke muziek. De data en titels voor het najaar vind je hier.
 
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open