23 augustus 2022 • In deze nieuwsbrief 79 aanbiedingen
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
NEDERLANDSE ROMANS, HALVE PRIJS
Luisterrijk heeft deze week 79 aanbiedingen, waaronder een aantal indrukwekkende romans van Nederlandse bodem voor de helft van de prijs.
De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh is een poëtische debuutroman over liefde, verlangen en herinneringen. Van de winnaar van de El Hizjra Literatuurprijs voor Poëzie 2019.
€ 12,49 € 6,49
Een zomer van Tineke Beishuizen is een intens en meeslepend verhaal over een huwelijkscrisis en de ouder-zoonband, over de pijn van loslaten en over de vraag hoe samen verder te gaan als de zorg voor de kinderen wegvalt.
€ 14,99 € 7,49
De hand van Mustang Sally van Eva Posthuma de Boer laat zien hoe tragische gebeurtenissen vele generaties kunnen doorwerken. De roman zal gegarandeerd een onuitwisbare indruk op de luisteraar achterlaten.
€ 14,99 € 7,49
Yvonne Keuls beschrijft met veel humor hoe Gemmetje Victoria werd omringd door mensen die haar liefhadden om wie ze was en om wie ze had kunnen worden. Een meesterlijke nieuwe roman van Yvonne Keuls.
€ 14,99 € 7,49
AUTEUR VAN DE MAAND
Jackie van Laren
50% KORTING
Auteur van de maand Jackie van Laren heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. Inmiddels heeft ze honderdduizenden boeken verkocht.
€ 7,50 p.st.
DOWNLOADEN
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl