Geniet aan het water van een diner en laat je bijscholen‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Beste abonnee van Accountancy Vanmorgen, 

Voor veel vakgenoten is het nu een drukke periode. De zomer is de perfecte gelegenheid om even op adem te komen en te investeren in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Daarom hebben we iets bijzonders voor je bedacht: de summercourse. 

De summercourse is een nieuwe cursusvorm die we hebben toegevoegd aan ons cursusaanbod. Het is een combinatie van bijscholen en genieten op een unieke locatie aan de Loosdrechtse Plassen. 

Wat maakt de summercourse uniek? Je leert niet alleen iets interessants over je vakgebied, maar je doet dat ook nog eens op een prachtige locatie aan het water. Tijdens de cursus krijg je een heerlijk diner. Zo kan je helemaal ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Het is de perfecte manier om jouw kennis bij te spijkeren en te praten met vakgenoten. 

Onze summercourses

Summercourse: Erfrecht

29 augustus 2023, 13:15 - 21:00, Loosdrechtse Plassen

Prof. mr. dr. Bernard Schols

Erfrecht is een delicate kwestie. Een verkeerd advies aan je cliënt kan behoorlijk in de papieren lopen. Voorkom dit en laat je tijdens deze summercourse bijpraten door Bernard Schols.  

Bekijk het programma >

Meer informatie

Summercourse: Wwft voor accountants

22 augustus 2023, 15:30 - 21:00, Loosdrechtse Plassen

Mr. dr. J.A. (Arnaud) Booij

Het doel van deze summercourse is om de deelnemers op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen ter zake de Wwft, de eisen die de Wwft stelt aan hun interne compliance en hen te informeren over aandachtspunten betreffende het opstellen en uitvoeren van hun interne beleid. Het programma biedt ruimte om met de deelnemers van gedachten te wisselen over de diverse dilemma’s waar kantoren en Wwft-dienstverleners tegenaan lopen.

Bekijk het programma >

Meer informatie