Bijzondere binnenkijkers

3 years ago


Text only:

Kijk je mee in deze bijzondere droomhuizen? Zucht, wij willen ook graag een droomhuis! Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijkenBijzonder grachtenpandje in Sneek      Toeristen voor de deurOver de hele wereld, tot ver in China, rouleren vakantiekiekjes van het huis van Boudien en Maarten. Het is dan ook niet zomaar een oud pandje waarin het stel woont, daar aan een gracht in Sneek. Het is het oudste bewoonde woonhuis van de stad, uit 1585.    Warm winterhuis Shop het najaar!

Mmm! Bij het najaar denken wij aan warme chocolademelk, een wollen kleedje, kaarsjes aan en lekker cocoonen in huis. Het is de perfecte tijd om je huis nóg gezelliger te maken. Shop alles voor een warm & persoonlijk huis. Bovendien, op heel veel verlichting ontvang je t/m 1 november aanstaande 20% korting. Fijn toch.

     Vintage-met-modern huis
Voor Marlies en Raymon is de mix van strak en robuust, vintage en nieuw, gekocht en zelfgemaakt het ideale recept voor een warm familiehuis. De mix van diverse materialen geeft het huis karakter.
    Nieuw! Shady Grey
Shady Grey is de nieuwste aanwinst van Upstairs Traprenovatie. Een zachtgrijs eikenhout decor waarop de houtnerf duidelijk zichtbaar is. Gelanceerd op de vt wonen&design beurs en helemaal van deze tijd. (adv.)
     Ja, echt alles van Iittala
Wist je dat we de hele collectie van Iittala in onze vtwonen shop verkopen? Ja echt alles! Van servies en bestek tot waxinelichtjes en krukjes. Om dat te vieren, krijg je nu bij elke aankoop een kleine verrassing.
    Comfortabel en warm
Een standaard interieur is niets voor Marieke. In haar rijtjeshuis in Watergraafmeer vind je geen gloednieuwe meubels. Ze wordt blij van een huis vol 
kunst en unieke eigentijdse items met een verhaal.
       Oud en verweerd
In hun concept store Daily Poetry geven Britt en Sander spullen uit het verleden een toekomst. Thuis doen ze niet anders. Daar koesteren ze vintage vondsten én het werk van jonge ontwerpers in een licht huis.
    Kies voor kwaliteit
Kies je voor wasautomaten van Miele, dan kies je voor hoge kwaliteit. En dat niet alleen: kies je nu voor een W1-wasautomaat (afhankelijk van het model) van Miele, dan ontvang je tijdelijk € 100,- retour! (adv.)
     Zo woont hoofdredacteur Carlein Mix van oud, design, nieuw en op maat gemaakt Het huis van vtwonen hoofdredacteur Carlein Kieboom is een warm en persoonlijk huis vol kunst, eigen creaties en meubels met een verhaal. Nieuwsgierig geworden naar de rest van het huis? Je ziet en leest meer in het novembernummer. Hieronder shop je de favoriete producten van Carlein.   De favorieten van Carlein        buitenkeuken stoel Weltevree
795,-
 La Chaise Longue
99,-       Plaid braadpan By Mölle
99,95 Creuset
179,-      letterbak speaker vtwonen
99,95
 Kreafunk
109,95       poef kommen Bodilson
129,- House Doctor
9,90      verf lichtsnoer vtwonen
29,95 Seletti
99,-      Exclusief voor onze nieuwsbriefleden: van donderdag 22 oktober tot en met zondag 25 oktober shop je de favorieten van Carlein met 10% korting. Gebruik de code: FAVOCARLEIN. Veel shopplezier! volg ons via:Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hier voor opgegeven hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
Volg ons via: Facebook   
Twitter   
Pinterest   
Google+   
Instagram   
Youtube   | Gegevens wijzigen |
Afmelden nieuwsbrief© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019