Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Onderweg kom je ontelbaar veel bomen tegen. Soms zijn dat bomen met een wel heel bijzonder verhaal of erg oude exemplaren. We zochten er een aantal voor je uit die je niet mag missen tijdens je komende wandelingen. Inclusief mooie routetips, bijvoorbeeld langs de Kabouterboom in Beek-Ubbergen en de oudste ginkgo van Europa.
 
Doe jij mee aan Via Vierdaagse?

Wil jij dit jaar voor het eerst de 4Daagse Nijmegen lopen? Doe dan mee met Via Vierdaagse. Je krijgt dan professionele wandeltraining én een gegarandeerd startbewijs voor de komende 4Daagse. Let op: Ondanks dat Stichting De 4Daagse vol zit is de inschrijving van Via Vierdaagse nog open, wij hebben nog zo'n 300 plekken!
 
 
Saskia's geheime wandeltip: Strandpark Slijk-Ewijk

Tussen Arnhem, Nijmegen en de Betuwe in ligt Strandpark Slijk-Ewijk, een recreatiepark ontstaan door zandwinning. Wandelaar Saskia van den Brand is dol op buitenkunst en wandelde er langs een bijzondere, witte tijdcapsule van kunstenaar Rob Sweere. Voor kinderen is er ook veel speelvertier te vinden!
 
 
 
Zo bevestigt Hanwag de zool aan wandelschoenen
Het is een van de belangrijkste onderdelen van je wandelschoen: de zool. Er zijn veel verschillende manieren om een zool aan de schoen te verbinden.
Wij hebben aan schoenenmerk Hanwag gevraagd hoe zij dit precies doen. “De schacht blijft bewaard en de portemonnee gespaard.”
 
 
Alle kinderen van de bank af en naar buiten

Tijdens de voorjaarsvakantie trek je er natuurlijk graag op uit met de (klein)kinderen. Hup, naar buiten, nu de natuur langzaamaan wakker wordt. Maar hoe maak je kinderen nou enthousiast voor een wandeling? We geven een aantal tips om ze van de bank af te krijgen!
 
Winnen: Primus Klunken thermosfles t.w.v. € 36,95

Een slok warme en dampende koffie of thee tijdens je wandelavontuur, wie kijkt er niet naar uit in de winter? Met de Klunken thermosfles van Primus heb je het altijd bij de hand. We mogen een aantal van deze mooie drinkflessen weggeven. Doe je mee met de winactie?
 
Is een keto dieet verstandig voor wandelaars?

Ben je vol goede moed om met een dieet wat kilo’s af te vallen? Het ketogeen dieet (kortweg keto), waarbij je koolhydraatarm eet, is erg populair. Is dit verstandig voor wandelaars en andere sportievelingen? We geven je de voor- en nadelen van dit aangepaste voedingspatroon.
 
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbo