Bijzondere literaire bijeenkomst en een nieuwe tentoonstelling

2 years ago


Text only:

Vriendendag rond Henk van Woerden en meer.


november 2015


webversie | afmelden | naar de website
 
 
Henk van Woerden


Precies 10 jaar geleden overleed Henk van Woerden geheel onverwacht. Hij liet een indrukwekkend en kleurrijk oeuvre na, dat nog altijd veel geprezen wordt. Om zijn leven te herdenken en zijn werk te vieren, wijdt Letterkundig Museum zijn jaarlijkse Vriendendag op 22 november aan de bijzondere schrijver, beeldend kunstenaar, fotograaf en muzikant. Met o.a. Adriaan van Dis en Manon Uphoff.


Vriendendag 22 november


Voor wie altijd al een kijkje wilde nemen in het Letterkundig Museum: Kom zondag 22 november naar onze Vriendendag. Het museum is deze dag gratis te bezoeken.  Bovendien trakteren we u op een prachtig literair programma over Henk van Woerden en ontvangt u een bijzonder aandenken aan de dag. Komt u langs voor een kennismaking?


Literaire Salon


En het Letterkundig Museum heeft deze maand nog een mooie literaire bijeenkomst voor u in petto. Op zondag 29 november staat er weer een Literaire Salon op de agenda. Deze keer geheel gewijd aan de schrijver en journalist Herman Salomonson, alias Melis Stoke.


Hans Dorrestijn


Op onnavolgbare wijze beoefent Hans Dorrestijn al jaren alle genres van de literatuur: het lied, het gedicht, verhalen, romans, kinderboeken en het essay. Om zijn 75ste verjaardag luister bij te zetten, brengt het Letterkundig Museum vanaf 11 december een tentoonstelling over de literaire duizendpoot. Hans Dorrestijn. De kunst van het lijden vertelt het verhaal van de brekebeen die het ver heeft geschopt.


Like ons!


Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van wat er in het museum te doen is. Op onze pagina staan onder meer inkijkjes in de collectie en leuke winacties.


In deze nieuwsbrief:
Henk van Woerden
Vriendendag 22 november
Literaire Salon
Hans Dorrestijn
Like ons!
Bezoekadres
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
T: 070-3339666
E: info@letterkundigmuseum.nl
www.letterkundigmuseum.nl
Volg ons op:

Letterkundigmuseum.nl

Categories: Training | Studies | Education Art weekend away Art | Culture Museums
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018