Bijzondere uitersten: Hawaii

Hawaii is al jarenlang een topbestemming voor reizigers die op zoek zijn naar ultieme ontspanning en avontuur. Zodra je aankomt, begrijp je meteen waarom: de combinatie van een ontspannen sfeer, vriendelijke locals, adembenemende natuur, heerlijk warm zeewater en verse, smakelijke keuken maakt het een bestemming die je niet snel zult vergeten. Op Hawaii begroet men elkaar met ‘aloha’, wat betekent ‘vreugde in het heden delen’ – een perfecte weerspiegeling van wat je tijdens je vakantie ervaart: plezier maken, samen zijn en genieten van alles wat dit paradijs te bieden heeft.


In deze nieuwsbrief nemen we je mee op een reis door de betoverende eilanden van Hawaii. Ontdek de unieke charmes van elk eiland, van de krachtige vulkanen en spectaculaire surfgolven tot de weelderige bossen en schitterende stranden. Of je nu wilt eilandhoppen, surfen of gewoon genieten van het zonovergoten paradijs, Hawaii biedt voor ieder wat wils.


In deze nieuwsbrief lees je meer over deze bijzondere bestemming.

Je kan ook direct naar onze site gaan voor inspiratie over reizen naar Hawaii.


Ons Aanbod

Wij hebben maar liefst 8 Hawaii-reizen in ons aanbod, perfect voor een onvergetelijke vakantie in dit paradijs. Of je nu gaat voor een combinatiereis met bijvoorbeeld de steden San Francisco of New York, of je wilt genieten van een onvergetelijke rondreis—ons diverse aanbod biedt voor elke reiziger een prachtige Hawaii-reis. En zoals je van ons gewend bent: we kunnen deze reizen of een reis volledig op maat maken, helemaal afgestemd op jullie wensen. In deze nieuwsbrief lichten we  een reis uit, maar kijk vooral op onze website voor meer complete informatie.


Klik op de onderstaande link om al onze Hawaii-reizen te bekijken en laat je inspireren voor een volgend avontuur!


ALOHA NATURE TIME


Deze 23-daagse reis naar Hawaii is een hele complete ervaring! Je begint in Honolulu, waar je de stad en de groene noordkust ontdekt. Onder andere een bezoek aan het Polynesian Cultural Center in Kahuku biedt je een unieke kennismaking met de rijke Polynesische cultuur. Vervolgens reis je naar Maui, waar je wordt betoverd door de beroemde Road to Hana en de adembenemende natuur. Op The Big Island kun je de indrukwekkende vulkanen en het Hawaii Volcanoes National Park verkennen, voordat je je avontuur afsluit op Kauai. Hier wachten weelderige landschappen en schitterende stranden op je, perfect om te ontspannen en te snorkelen. Deze reis biedt een perfecte balans tussen avontuur en rust, waardoor je met onvergetelijke herinneringen naar huis terugkeert.


Meest complete en ulitieme reis naar Hawaii
Beleef Hawaii op een rustig reistempo
Elk eiland heeft haar eigen charmes


Volgende Snow nieuwsbrief:

Last Minutes - Herfst

Geïnspireerd?

Klaar om je reis te plannen? Maak een afspraak of vraag meer informatie aan onze reisspecialisten. Neem contact met ons op!

Jouw mening over onze nieuwsbrieven is waardevol!  


We hopen dat je onze nieuwsbrieven interessant en informatief vindt. Om deze inspirerend te houden, ontvangen we graag je feedback. Wil je onze korte enquête invullen? Alvast bedankt!


Met vriendelijke groet,

Het Doets Reizen Team







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Doets Reizen · Gerrit Rietveldweg 1 · Heerhugowaard, 1703 DD · Netherlands