Even wegdromen over de vakantie...

 
“Wat we nou hebben meegemaakt! We sliepen in een omgevallen huis met sauna en jacuzzi, zijn op safari geweest op zoek naar de Drentse Big Five en toen we de volgende ochtend wakker werden stond er een ree vlak voor ons raam! Opa en oma sliepen vlakbij ons in een vogelhuisje, de vakantie was echt super gezellig!” 
 
Dit zou maar zo het verhaal kunnen zijn van een van onze gasten. Hoe bijzonder wilt u op vakantie?
 
In de spotlight
Bijzondere accommodaties
 
 
 
 
 
 
 
Voordelig kamperen met een kortingskaart
 
In september en oktober kunt u bij de diverse Drenthe Campings profiteren van extra voordelige kampeertarieven wanneer u in het bezit bent van een kortingskaart. Zo kunt u bijvoorbeeld met een ACSI CampingCard, Camping Key, MinicampingCard of Best Deal campingcard al kamperen met 2 personen vanaf € 17,- per nacht.
 
Bezoek onze website voor meer informatie en gebruik onze campingskiezer om een camping te vinden die bij u past. Zoekt u een rustige camping, adult only camping, boscamping of campercamping? U vindt het allemaal bij de Drenthe Campings.
 
 
 
 
speciale
arrangementen
 
 
 
Onze Facebook pagina gaan we actief gebruiken voor interessante feiten, tips en leuke nieuwsitems. Like daarom onze Facebookpagina en ontvang als eerste het laatste nieuws. Wilt u ons liken?

Een hartelijke groet namens alle Drenthe Campings
 
 
Meer weten over de Drenthe Campings? Ga naar www.drenthecampings.nl

Uitschrijven