Loading...

Bijzondere zeilreis over de Egeïsche Zee

By 3oceanstravel.com received 2 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
NRC bootreis naar Griekenland
Bekijk de online versie  
    
Zeilreis over de Egeïsche Zee
In juli 2017 kunt u een exclusieve ontdekkingsreis maken langs de eilanden van de Egeïsche Zee. Aan boord van het bijzonder fraaie zeilschip de Star Flyer vaart u langs eilanden als Samos, Mykonos, Delos en Santorini. Lezingen van vooraanstaande sprekers en interessante excursies wisselen elkaar af. U maakt kennis met zowel het oude Griekenland van filosofen en mythen als met de actualiteiten.
Een greep uit de hoogtepunten:
Geniet van pittoreske landschappen, kunstschatten, stedenschoon en heilige plekken uit de oudheid Met lezingen van Prof. Herman Philipse, prof. dr. Fik Meijer, drs. Frederike Upmeijer en BNR-correspondent drs. Nikos Lanser Ramsey Nasr wijdt u in in de Griekse mythologie en de Griekse tragedie De Star Flyer is een comfortabele viermaster met 21 zeilen en heeft een kleinschalig karakter Reis in aangename temperaturen Achtdaagse NRC bootreis | 1 juli 2017 | v.a. € 2.995 p.p. | pre- en/of posttour mogelijk
Uitnodiging
Voyage & Culture blikt op zaterdag 15 oktober graag vooruit op de bootreis in het Scheepvaart Museum. Wij nodigen u van harte uit op deze dag om meer informatie in te winnen. Prof. dr. Fik Meijer en drs. Frederike Upmeijer zullen hierbij aanwezig zijn. Ook kijken we graag samen met de reizigers van de bootreis 2016 (Tyrreense zee) terug op deze geslaagde bootreis. U kunt zich aanmelden via nrc@voyageculture.nl, o.v.v. het aantal personen waarmee u wenst te komen.
Meer informatie
Neem voor uitgebreide informatie over de bootreis of boekingen vrijblijvend contact op met 020-7517965 of stuur een e-mail naar nrc@voyageculture.nl.
© 2016 Voyage&Culture
Aangesloten bij:  
U bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com
Indien u geen nieuwsbrieven over de NRC reizen van Voyage&Culture meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.
Onze excuses indien uw afmelding voorheen niet goed is verwerkt. Wij doen er alles aan om dit nu te voorkomen.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019