Gaat Milaan-San Remo door? Wie wint Omloop Het Nieuwsblad? De nieuwe Podcast staat klaar en ook Fiets magazine nr.3 ligt in de shop. Rapha heeft nieuwe Pro schoenen en Léon van Bon test twee gravelbikes.
Fiets
Veel te doen, kom je langs?
Bike MOTION beurs

Van vrijdag t/m zondag kun je naar de Bike MOTION in de jaarbeurs. Fiets Magazine heeft er uiteraard ook een stand, hier kun je als trouwe abonnee je cadeautje ophalen. We hebben ook een Zwift station op onze stand staan, voor iedereen die zelf wil ervaren hoe het is om in de virtuele wereld rond te rijden. Daarnaast is The Ride aanwezig om vragen te beantwoorden of om je direct in te schrijven voor een van de gave evenementen in 2020. Zien we je in Utrecht?

Fiets
advertorial
Start het nieuwe seizoen in het zuiden

In het Noord-Italiaanse Trentino breekt het voorjaar al veel eerder aan dan bij ons. Wat lekker, fietsen zonder blubber en beenstukken! In de hotels van Roadbike Holidays aan de beroemde meren van Garda en Levico weet je zeker dat snappen wat jij wilt: het maximale uit je fietstripje halen. 

Fiets
Voorbeschouwing 
Omloop Het Nieuwsblad

Eindelijk! Het heeft even geduurd, maar zaterdag gaat dan echt het wielerseizoen van start. Natuurlijk werd er in januari al in Australië gekoerst en bereidden de renners zich ook in het Midden-Oosten en Europa voor op het seizoen, maar als op Sporza de zalvende stem van Michel Wuyts klinkt weet je dat het seizoen écht onderweg is. Wij blikken vooruit op de Omloop Het Nieuwsblad, met een verrassende deelname van Wout van Aert.

Fiets
Fiets Podcast #9
De Voorjaarsklassiekers, met Steven de Jongh

In aflevering 9 van de Fiets Podcast zijn Steven de Jongh en Thomas Olsthoorn te gast. We namen op in Brugge, te gast bij Trek-Segafredo. Steven de Jongh - tweevoudig winnaar Kuurne-Brussel-Kuurne - neemt ons mee in zijn ochtendritueel en natuurlijk zijn visie op het komende voorjaar. Thomas volgde Mathieu van der Poel en zag een zelfverzekerde man. Over wereldkampioen Mads Pedersen, waarom De Omloop zo'n moeilijke koers is, het belang van sfeer in de ploeg en Dawn Patrol.

Fiets
Pro Team Shoes
Van Rapha, voor wedstrijdrijders

In navolging van de Pro Team Kit heeft Rapha nieuwe schoenen gepresenteerd die ook onder de Pro Team paraplu vallen. “We zijn terug naar de basis gegaan en hebben de schoenen vanaf ‘nul’ opgebouwd. Samen met materiaalexperts, carbonfabrikanten en professionele wielrenners hebben we twee jaar aan deze schoen gewerkt”, vertelt Rapha in het persbericht. De schoen is gemaakt voor wedstrijdrijders. 

Fiets
Léon van Bon test
Giant Revolt en Trek Checkpoint

Léon heeft al wel wat gravelpaden gereden. Toen hij nog jong en broodrenner was, deed hij dat op zijn mountainbike. Snelle bospaden op de Veluwe zijn er genoeg en met semi-slicks was dat prima te doen. Vorige winter heeft hij een aantal gravelevents gedaan en dat beviel uitstekend. Nu test hij twee gravelfietsen, maar wel totaal verschillende. Tenminste, dat doet de eerste aanblik vermoeden. Hoe ze heten? De Giant Revolt Advanced 0 en de Trek Checkpoint SL 7.

Fiets
Fiets Editie 3 – 2020


In deze editie van Fiets:

  • Een vijftal racefietsen voor in de bergen.
  • Vier crosscountry fully’s aan de Côte d’Azur.
  • Het snelheidsverschil tussen de ‘handjes op het stuur’ en de ‘tijdrithouding’ is aanzienlijk. Redacteur Hans geeft tips.
  • Bike wrappen: de mogelijkheden zijn haast gelijk aan spuitwerk. En ben je het na een paar jaar beu, dan trek je de wrapfolie er zo weer af.
  • Plus 16 pagina’s Powered by Procycling met o.a. een uitgebreide reportage over Peter Sagan.
Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer