Se straks, om du er den heldige vinder af en biograftur for to.
  
   
Se mail i browser ›
   
 Toyotas kundeservice bedst for 16. år i træk 
   
 Når du træder ind over dørtærsklen hos Toyota, skal det være en god oplevelse – uanset om du kommer for at købe en ny bil eller din nuværende skal på værksted. Det arbejder vi benhårdt på. Og det giver heldigvis pote – for 16. år i træk har danske bilejere nemlig sat Toyota øverst på listen over bilmærkerne med den bedste kundeservice – både på værkstedet og hos forhandleren. Faktisk er vi endnu højere placeret i år sammenlignet med sidste års placering.

Men hvordan skiller Toyota sig ud fra konkurrenterne? Klik for at læse mere om Autoindex-undersøgelsen, som FDM og Loyalty Group står bag.
 
   
   
 
Læs mere› 
 
   
   

 
   
 Bemærk! 
   
 Fra 25. maj 2018 må vi ikke længere sende dig nyhedsbreve. 
   
 
Læs mere her› 
 
 
   
 
 
Hybrid med det hele
 
 
 
   
   
 Hybrid med det hele 
   
 Skal din bil kunne lidt af hvert? Auris hybrid er en sand multikunstner: Den har en praktisk størrelse uden at være for stor. Den er god i byen men også perfekt til de lange ture. Og selvom kvaliteten er tårnhøj, er prisen det ikke.

Auris Hybrid fås fra 214.970 kroner
 
   
 Pligttekst: Auris Hybrid Hatchback H1 fås fra 214.970 kr. ekskl. laktillæg fra 2.490 kr. Brændstofforbrug (NEDC) v/bl. kørsel 25,6-28,6 km/l. CO2-udslip 79-91 g/km. Viste model er en Auris Hybrid Hatchback H2 Selected til 261.970 kr. inkl. metallak og bi-tone + Black-pack (Side- og bagklapliste i Piano-black og trinlister) til 3.345 kr. (inkl. moms og montering) = 265.315 kr. Alle priser er inkl. lev.omk. 3.890 kr. Energimærke A++. 
   
 
Læs om Auris Hybrid› 
 
   
   
 
 
 
 
Vind biobilletter
 
 
   
   
 Vind biobilletter 
   
 Skal du være med i forårskonkurrencen om biografbilletter? Klik på ”deltag” og se straks, om du er en af de heldige, der har vundet en tur i biografen for to. 
   
 
Deltag› 
 
   
 Præmien har en værdi af 180 kr. Der er trukket 3 vindere efter tilfældighedsprincippet. 
   
 
 
 
 
 
Kampagner
 
Book prøvetur
 
 
Find forhandler
 
Ændre din profil
 
 
  
   
 
 
  
 
  
 
  
 
  
 
   
   
  
   
 Din forhandler 
  Krogsgaard-Jensen Automobiler AS
Tagensvej 148, 2200 København N
72112110