BOY KILLS WORLD

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week zint Boy op wraak nadat zijn hele familie is vermoord in Boy Kills World, kunnen de kleintjes genieten van Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel (of kom tijdens onze speciale kleuterbios met meet & greet), kun je compleet betoverd zijn van het bombastische en tegelijkertijd intieme cinematografische portret van Ghost in Ghost: Rite Here, Right Now, kun je alvast tickets scoren om tijdens ons Kids Weekend te genieten van de allerleukste en nieuwste kinderfilms en kondigen we alvast the moment Hugh’ve all been waiting for aan: onze speciale en fantastische Foroxity Night Out: Deadpool & Wolverine!
FOROXITY NIGHT OUT: DEADPOOL & WOLVERINE
Foroxity staat op zaterdagavond 27 juli volledig in het teken van Deadpool en Wolverine! Deze ultieme bromance mag je absoluut niet missen. Haters gonna love this movie! Laat je deze avond onderdompelen in de sfeer van Deadpool en zijn ‘Best Friend Forever’ Wolverine. Dit wordt een bijzondere avond om niet snel te vergeten. En het beste nieuws? Je betaalt hier niets extra’s voor!

Save the Date! De ticketverkoop start op 26 juni maar wees er snel bij want vol=vol!


Haal hier je tickets
DIKKIE DIK EN DE VERDWENEN KNUFFEL
Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen

Haal hier je tickets
GHOST: RITE HERE RITE NOW
De allereerste film van Ghost combineert het betoverende live-optreden met de verhaallijnen en plotpunten uit de langlopende webisode-serie van de band. Het resultaat is een volstrekt unieke fantasmagorische mix: Levendige en tastbare uitvoeringen van favorieten uit alle Ghost albums.

Haal hier je tickets
KIDS WEEKEND
Op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli organiseren wij een speciaal Kids Weekend om de start van de filmzomer te vieren! Dit weekend zit boordevol spelletjes, een leuke mini-poster en natuurlijk de allerleukste nieuwe kinderfilms! Zo vertonen wij speciale voorpremières van Inside Out 2 en kun je ook genieten van de nieuwste kinderfilms Verschrikkelijke Ikke 4 en Dikkie Dik!

Haal hier je tickets
KINDS OF KINDNESS PROSECCO PREMIERE BIJ FORUM SITTARD
Op 22, 23, 29 juni en 2 juli organiseren we een Prosecco Première in Forum Sittard rondom de release van Kinds of Kindness en wordt je ontvangen met een lekker glaasje Prosecco.

Koop hier je tickets
Sam moet een invasie in New York City overleven met bloeddorstige buitenaardse wezens met ultrasoon gehoor.

A Quiet Place: Day One is vanaf 27 juni te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!
Â