Nieuwsbrief niet (goed) weergegeven? Bekijk de online versie.

 

|
Banner Enphase
Thema: BIM in de keten

In 2011 besloot het Rijksvastgoedbedrijf dat bij DBMFO-projecten alleen opdrachtgevers konden meedingen die volgens de door de dienst ontwikkelde BIM-norm werkten. Dit besluit heeft als een katalysator gewerkt. Grote bouwbedrijven, constructeurs en installateurs zijn allemaal gaan BIM'en. Voor het RVB biedt BIM vooral voordelen tijdens de beheerfase.

Thema-1-goed
Switch Range Configurator BIM tool voor Revit

- advertorial -

 

Met deze gratis tool is het configureren, plaatsen en managen van complete ABB Busch-Jaeger inbouwprogramma’s heel eenvoudig. Kies snel de gewenste schakelmaterialen en zet ze in uw Revit model. Download de app vandaag nog!

 

Stabiplan-goed
'Eén BIM-model maakt meer duidelijk dan een hele stapel tekeningen'

De digitale revolutie gaat ook aan de bouw niet voorbij. Momenteel zijn alle ogen gericht op BIM. Deze ict-toepassing betrokken bouwpartijen een centraal platform waarop alle project- en gebouwinformatie wordt gedeeld. 'Als je eenmaal aan deze werkwijze bent gewend, wil je niet anders meer', erkent EGM-projectmanager Gustaaf Kühne.

Interview-goed
BUVA werkt samen met Pontsteiger in BIM

- advertorial -

 

BUVA werkt in BIM met het project van Pontsteiger in Amsterdam. BUVA heeft hierin een adviserende rol bij het zoeken van het juiste hang- en sluitwerk. Elke betrokken partij kan uit het BIM-model alle benodigde informatie over het hang- en sluitwerk halen.

          

 

Buva-goed
Abonnees lezen ook:

- EU-Smart: orde scheppen in Eco-labels
- MIT participeert in grootste Amerikaanse pv-project ooit
- Groene daken: wel of geen succes?

Draagt u bij aan ketenefficiency?

- advertorial -

 

Met BIM werken alle disciplines in de bouwketen samen in één model. Door vanaf het begin samen te werken wordt kostenefficiency bereikt en kwaliteit geborgd. Hoe? Leer alles hierover in onze opleiding tot BIM engineer.

Naamloos-1

UNETO-VNI Media is een uitgave van