Niks te doen tussen Kerst en Oud & Nieuw? Al onze afleveringen van Behind Your Scenes Live en Meet The Pro staan online!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Binge-watch nu ons volledige seizoen van Behind Your Scenes Live!
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
BEHIND YOUR SCENES LIVE

Het is vakantie en iedereen zit thuis vanwege de lockdown. Gelukkig staan wij voor je klaar om de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw voor je in te vullen. Binge-watch nu ons eerste seizoen van Behind Your Scenes Live dat volledig gratis te bekijken is op Youtube. Daar steek je zeker wat van op!

Behind Your Scenes Live is een talkshow waarin we met bekende en minder bekende fotografen in gesprek gaan over een bepaald onderwerp. In deze eerste reeks hebben we o.a. Ilvy Njiokiktjien, Marco de Groot en Peter Nolten aan tafel gehad.


> ALLE AFLEVERINGEN
BEHIND YOUR SCENES LIVE
MASTERCLASS

Heb je de afgelopen tijd een Canon camera of lens gekocht met een Platinum Giftbox van Het Perfecte Plaatje? Dan kun je hier jouw masterclass naar keuze uitzoeken.

Geen giftbox? Niet getreurd, onze nieuwe masterclasses zijn ook los aan te schaffen zodat iedere beeldmaker deze kan volgen.


> LEES MEER
In de masterclass met Kamile Kave staat foodfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van foodfotografie. Kamile heeft in de afgelopen jaren aan grote projecten gewerkt met merken zoals: Mama Kelly, Tefal, KFC, Peach Tree en Chovi.

> MELD JE AAN
In de masterclass met Linda Stulic staat portretfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van portretfotografie. Linda heeft in de afgelopen jaren aan grote projecten gewerkt met merken zoals: Adidas, Sony Music, HEMA, Vogue, Grazia, enz.

> MELD JE AAN
In de masterclass met Luc Büthker staat architectuurfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van architectuurfotografie. Luc heeft in de afgelopen jaren aan grote projecten gewerkt met merken zoals: RTL, Heineken en Canon.

> MELD JE AAN
MEET THE PRO
CANON MEET THE PRO

Vanuit onze studio zijn we 10 weken lang het gesprek aan gegaan met de grootste fotografen uit Nederland en Europa. Bekijk alle afleveringen hieronder en ga vol inspiratie het nieuwe jaar in!


> ALLE AFLEVERINGEN
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid