Nieuwsbrief van 27-6-17 7:01:00
Online bekijken

Binnendeuren: strak interieur zonder zichtbare deursystemen en plinten 

Case Study: het Argenta Invisible concept in de praktijk

Strak interieur zonder zichtbare deursystemen en plinten
De eigenaars van deze privéwoning in Waregem gingen uit van een strak interieur, waar deuren onzichtbaar opgaan in de wanden en plinten geen onnodige aandacht trekken. Het resultaat is een mix van onzichtbaar ingewerkte draai-, pivot- en schuifdeuren die de minimalistische look nergens verstoren. 

250.000ste nieuwe GND-garantielabel geplaatst

Sinds de introductie van het nieuwe GND-garantielabel ruim een jaar geleden, zijn er al 250.000 deuren voorzien van dit label. Door de QR-code op het label te scannen, is direct te zien in welke zekerheidsklasse de deur-kozijnset valt en wat de prestaties zijn op het gebied van brand-, rook-, geluid- en inbraakwerendheid.

One-stop-shopping voor binnendeuren voor Rokin 21 en 49

De houten binnendeuren van de winkelpanden Rokin 21 en 49 zijn geleverd en geplaatst door Theuma. “Dankzij een breed en diep assortiment in deursets, zowel op het gebied van prestaties als afwerkingen, kunnen wij aan specifieke wensen in representatieve projecten als deze voldoen”, zegt senior account manager Sadi Quadir.

Nieuw van Verwol: Alukaderdeur dubbelglas, C2C Silver

De Alukaderdeur van Verwol kenmerkt zich door het moderne en strakke karakter. De deur is stijlvol, toepasbaar in elke situatie en heeft uitstekende akoestische eigenschappen. De Alukaderdeur is leverbaar in verschillende varianten. Zo is er een enkele en dubbele -kaderdeur, een draaideur, een pendeldeur en een schuifdeur in alu-kaderstijl te verkrijgen.

Verdi: plafondhoge deuren en kozijnen in iedere nieuwe woning

Met Verdi is dit niet langer kostbaar maatwerk, maar een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een afgesteld stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse. Een groots resultaat voor een kleine prijs.

Svedex introduceert nieuwe collectie front 

Volop variatie en combinatie in glas- en lijndeuren
Svedex heeft een nieuwe collectie afgelakte stijldeuren op de markt gebracht met de naam Front. Het resultaat is een eigentijdse collectie glas- en lijndeuren, die volledig aansluit bij de interieurs van nu: van eigentijds tot klassiek. Meest in het oog springend bij de deuren van Front is de strakke glaslatverdeling. 

Nieuwe Skantrae deur speelt in op minimalisme

Geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend introduceert Skantrae een volledig nieuwe deur. Dankzij de ontwikkeling van speciaal beslag heeft de houten deur extra smalle stijlen en dorpels van slechts 60 mm breed. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel lichtinval. De deur is uit voorraad leverbaar in de standaard deurmaten waardoor de deur past in elke standaard deur/kozijn situatie.

Basiskennis bouwkunde: binnendeurkozijnen

Binnendeurkozijnen zijn kozijnen die een onderdeel vormen van binnenwanden en dienen voor het afhangen van binnendeuren en eventueel het plaatsen van zgn. vast glas of panelen. Binnenkozijnen met een glasoppervlakte groter dan de deuropening worden in de regel omschreven als binnenpuien. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.