Praktisch maar van alle luxe voorzien - Webversie
Logo Baderie
Inspiratie     Magazine     Showrooms     Afspraak
 
 
 
Strak, warm, rustig en praktisch
 
De familie Keijmel woont in Terneuzen. Ze wilden net zo'n luxe badkamer als in hun vorige huis en besloten daarom de volledige, gedateerde badkamer te vervangen. Het resultaat is een strakke, warme badkamer die van alle luxe is voorzien.
 
Bekijk de badkamer
 
 
 
 
De eyecatcher in de badkamer is het bad. Deze is niet alleen lang, maar ook nog eens extra verdiept. Naast het bad is een plateau gemaakt waardoor je een minder hoge instap hebt. Onder het bad is verlichting aangebracht, wat het echt uniek maakt.
 
 
 
Strak en sterk
 
Strak en sterk
Voor de kranen hebben ze gekozen voor gun metal grey. Het is een mooie kleur en ziet er stoer uit. De kraan heeft een strakke, vierkante vorm wat een unieke uitstraling geeft. Alles komt terug in deze badkamer, zoals het gun metal grey en de vierkante vorm in de andere accessoires.
Luxe en geen prikkels
 
Luxe en geen prikkels
De familie wilde niet te veel prikkels in de badkamer. Daarom hebben ze gekozen voor donkere tinten, zoals de zwarte regendouche die is geïntegreerd in het plafond. Ook de tegels en het badmeubel hebben een warme tint, wat rust in de badkamer brengt.
 
 
Gedegen advies
 
“Het personeel van Baderie heeft topwerk geleverd, de communicatie was erg goed en het advies zeer vakkundig. Al met al zijn we heel blij met onze nieuwe badkamer. De sfeer is perfect en de beperkte ruimte is toch van alle gemakken voorzien.”
 
 
 
 
Ben jij ook toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je nog meer inspiratie opdoen? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan!
 
 
 
Baderie magazine
Baderie magazine
 
 
 
Baderie Facebook
 
Baderie Instagram
 
Baderie Pinterest
 
Baderie YouTube
 
Baderie LinkedIn
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden