In hun prachtige nieuwe badkamer! - Webversie
Logo Baderie
Inspiratie     Magazine     Showrooms     Afspraak
 
 
 
Binnenkijken in de gloednieuwe badkamer van Theo en Marga!
 
Na 22 jaar was het voor Marga en Theo tijd om de badkamer volledig te vernieuwen. Er werd afscheid genomen van het bad en ruimte gemaakt voor een heerlijke, ruime douche. Al hun badkamerwensen werden werkelijkheid. Nieuwsgierig naar alle prachtige details? Bekijk snel de foto's en laat je inspireren!
 
Ontdek meer
 
 
 
 
Helemaal passend bij de laatste badkamertrends is het badmeubel. De houten latjes trekken de aandacht en zorgen ervoor dat het een échte eye-catcher is. De speelse, strakke lijnen geven een moderne en eenvoudige uitstraling.
 
 
 
Rijke bruintinten in de badkamer
 
Over de accessoires waren Theo en Marga het snel eens. Alles, van de kranen en doucheslangen tot de zeepdispensers en handdoekhaken, is uitgevoerd in geborsteld messing. Dit zorgt voor een harmonieus geheel.
Prachtige wastafel
 
Ook het kleurenpallet is precies volgens de stijl van Theo en Marga. De wandtegels doen denken aan cortenstaal en de verlichting geeft een warme en landelijke uitstraling. Helemaal passend bij de terrazzo trend van dit jaar.
 
 
Vakkundig en met humor
 
"Bij Baderie is er gebruik gemaakt van virtual reality zodat we konden zien hoe het eruit kwam te zien. En voor het totale proces heeft Baderie een uitmuntend stel mensen ingezet. Plezierig, vakkundig en met humor ingeënt."
 
 
 
 
Ben jij ook toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je nog meer inspiratie opdoen? Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar in één van onze showrooms.
 
 
 
Baderie showrooms
Baderie showrooms
 
 
 
Baderie Facebook
 
Baderie Instagram
 
Baderie Pinterest
 
Baderie YouTube
 
Baderie LinkedIn
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden