5x een industrieel interieur | Trend: The New Raw | Knusse hoekjes in de tuin
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
NIEUW: binnenkijker van de dag
Check dagelijks onze homepage, volg ons Instagram-account of meld je aan voor een push-notificatie van je browser voor je gluurmoment van de dag.
 
 
 
Binnenkijken in een Amsterdams huurappartement
Dé uitdaging van Guy en Rutger? Een klein huurappartement groots laten voelen. Samen toverde ze de bescheiden 65 m2 om tot een woning die meters groter lijkt. Kijk binnen.
 
 
 
 
5x industrieel interieur
Bakstenen muren, wanden met beton en stalen deuren: de drie veel voorkomende elementen in een industrieel interieur. Kijk binnen in 5 huizen met een industrieel interieur.
 
 
10x de mooiste heetwaterkranen
Waarom heetwaterkranen hot zijn? Naast praktische voordelen staan sommige exemplaren gewoon mooi op je aanrecht. Deze 10 spetters staan wat ons betreft met stip bovenaan.
 
 
The New Raw
Maak kennis met de nieuwe interieurtrend: The New Raw. Bij deze trend ligt de nadruk op imperfectie en gebruikte, natuurlijke materialen vol geschiedenis. Ontdek de trend hier.
 
 
Zomer interieur checklist
Zo geef jij je interieur een boost: van een frisse lik verf tot een bezoek aan een woonwalhalla. Ga aan de slag met deze vakantie to-do lijst.
 
 
 
Hotspot: Friese Meren
Sla jij de lange rijen op het vliegveld liever over? Vakantie in eigen land is nét zo leuk. Al gedacht aan De Friese Meren? Ontdek hier de beste hotspots voor een ultiem vakantiegevoel.
 
 
Knusse hoekjes
De buitenruimte opsplitsen in verschillende hoeken heeft altijd een positief effect. Het zorgt voor geborgenheid of juist een ruimtelijk gevoel. Zo creëer je knusse hoekjes in de tuin.
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid