Dit zijn de mooiste eilanden van Griekenland | waarom je een groot vloerkleed wilt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Binnenkijken in een herenhuis in Haarlem
Hanne en Pieter wonen in hun droomhuis in Haarlem. Ze waren hoteldebotel toen ze dit huis voor het eerst zagen en hoefden er nauwelijks iets aan te veranderen. Kijk binnen in dit herenhuis.
 
 
 
 
Eva brengt warmte
Bekijk de video om te zien hoe stylist Eva een warme gloed gaf aan het ietwat steriel ingerichte nieuwbouwhuis van Linda en Floriaan.
 
 
Waarom een XL vloerkleed
Hoe groter, hoe beter. Als het gaat om vloerkleden is dit absoluut waar. Lees hier waarom een groot vloerkleed echt een musthave voor in huis is.
 
 
 
Hot hot hot
Items die het leven een tikkeltje makkelijker maken: wie is er niet dol op? De kokendwaterkraan is er zo één - 5 redenen om ‘m zo snel mogelijk aan te schaffen.
 
 
De mooiste Griekse eilanden
Griekenland heeft, naast een heerlijke keuken, onwijs veel moois te bieden. Blauwe zee, witte stranden, gekleurde huizen, je vindt het hier allemaal. Zet deze eilanden op je wishlist.
 
 
5x een frisse start
De vakantieperiode is nu toch echt voorbij. Tijd om weer flink aan de bak te gaan. Zo integreer je een werkplek in een compacte woonkamer.
 
 
Kleur in de herfsttuin
Tak na tak wordt kaler in de herfst. Wil je de tuin ook dit seizoen kleur geven? Plant dan najaarsbloeiers. Lees hier welke soorten er zijn en hoe je ze verzorgt. 
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid