Dit zijn goedkope alternatieven voor een overkapping | Met deze accessoires wordt je bbq een succes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Binnenkijken in een kleurrijk vakantiehuis in Denemarken
Wonen in de stad, vakantie vieren in een zomerhuis: voor veel Denen is het de normaalste zaak van de wereld. Een plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te ontspannen. Vakantiekriebels? Kijk binnen in dit geel geverfde zomerhuis aan de fjordenkust.
 
 
 
Overkapping voor een prikkie
Een overkapping in de tuin staat niet alleen gezellig, maar zorgt er ook voor dat je langer van je buitenruimte kunt genieten. Helaas moet je voor een overkapping aardig diep in de buidel tasten. Deze alternatieven zijn net zo gezellig, maar kosten een stuk minder.
 
 
Project vtwonen bouwt op Vlieland
Een oud familiehuis op Vlieland wordt omgetoverd tot een duurzaam en ruimer vakantieverblijf. ‘Hoe kies ik (duurzame) vloeren en wanden?’ In deze video vertalen we het moodboard naar belangrijke basiskeuzes als vloeren en wanden.
 
 
 
Barbecuetijd: Met deze accessoires wordt het een daverend succes
Zeg je zomer, zeg je barbecue. Zin om uit te pakken? Steel de show met een sfeervol aangeklede tafel, feestelijke verlichting, heerlijke hapjes en ijskoude drankjes. Met deze accessoires wordt het echt genieten!
 
 
Hogere koelkastkunde
Wist je dat je rauw vlees het best onderin de koelkast kunt bewaren? En yoghurt juist bovenin? En dat er lades bestaan die je broccoli en appels wel drie keer langer vers houden? Een overzicht: dít is de beste indeling voor je koelkast.
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid