Win een zomerboek | zelf de badkamer verbouwen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Binnenkijken in een stadshuis in Arnhem
Vanbuiten een typisch Arnhems stadshuis, vanbinnen net een designvilla. Interieurarchitect Mees wist precies de juiste combinaties te maken voor haar eerste eigen project. Bekijk het bijzondere huis.
 
 
 
Zelf de badkamer verbouwen?
Marmer, wit en modern? Of hotel chic en grijs? Alles is mogelijk. Met deze dingen moet je rekening houden wanneer een badkamerverbouwing op de planning staat.
 
 
Speelhoek in de woonkamer
Kinderen in huis betekent: overal speelgoed. Daarom is een afgebakende speelhoek in de woonkamer een goed idee. Alleen waar plaats je die en hoe richt je ‘m in?
 
 
 
Maak je huis herfstklaar
Kortere dagen en langere nachten. De herfst is in aantocht. Dat vraagt om een metamorfose van je huis. Met deze stylingtips maak je het huis herfstklaar.
 
 
Slimme verlichting voor sfeer
Verlichting speelt een grote rol bij het creëren van sfeer in huis. Ga daarom voor slimme lampen: zo ga je met één tik in de app van praktisch naar romantisch.
 
 
Win: vtwonen zomerboek
We willen jou als trouwe nieuwsbrieflezer nog even in het zonnetje zetten nu de zomer bijna ten einde is. Maak exclusief kans op het vtwonen zomerboek.
 
 
How to: keuken wrappen
Is de keuken toe aan een update? Dan hoef je niet gelijk te gaan slopen en verbouwen. Je kunt er ook voor kiezen om de keuken te laten wrappen. Lees hier de tips en tricks. 
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid