Gespot op Funda: villa met landhuis-allure
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Binnenkijken in een uniek tuinhuis
Een klein huis in een volkstuin in Kopenhagen; het leek architect Linda een geweldige uitdaging. Ze besloot haar eigen slimme en duurzame huis te bouwen.
 
 
 
Style de grijze woonkamer
Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om grijs in het interieur te verwerken zonder dat het grauw of somber wordt. Zo style je met grijs in de woonkamer. 
 
 
Funda-parel in Sprang-Capelle
Deze villa, voorzien van een rieten dak en een parktuin in Engelse stijl, wil je van binnen zien. De vraagprijs is 'op aanvraag', dus dan weet je wel hoe laat het is.
 
 
 
Hotspots in Amsterdam
Lijkt een citytrip naar het bruisende Amsterdam je een perfect idee? vtwonen verzamelde de leukste hotspots. Van stijlvol hotel tot leuke interieurwinkel: hier wil je heen.
 
 
Hor maken? Doe het zelf
Word jij gek van vliegen in huis? Met een hor los je dit probleem eenvoudig op. Leuk nieuws: je kunt er zelf een maken. Ontdek met deze snelle DIY hoe je dit doet.
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid