Nieuwsbrief van 15-11-22 13:24:28
Online bekijken
 
 
 

Het ideale binnenklimaat en wooncomfort met Caleffi CODE®

Caleffi CODE®, een intelligent geconnecteerd systeem, in een minimaal maar stijlvol design dat zich aan elke woonstijl aanpast, en zorgt voor een optimale balans tussen verbruik en comfort. Het geconnecteerd systeem van Caleffi CODE® regelt de temperatuur van elke woonruimte op de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke manier.
Lees verder   Vraag informatie aan

Megakitten van Belned: voor als het echt dicht moet zitten

Kitten worden gebruikt voor het afdichten van naden en kieren. Maar de ene kit is de andere niet, weet de professional! Voor die vakmensen heeft Belned voor de meest voorkomende toepassingen een selectie topkitten gemaakt. Deze brengen ze uit onder het eigen Mega-label.
Lees verder   Vraag informatie aan

Klimaatplafond in combinatie met massief hout

Tegenwoordig brengen we 90% van onze tijd binnen door. Vandaar dat aandacht voor de luchtkwaliteit binnenin gebouwen zeer belangrijk is voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Het toepassen van een goed klimaatsysteem is hiervoor een essentieel onderdeel. De aandacht voor klimaatplafonds is daarom dan ook groot.
Lees verder   Vraag informatie aan

Duurzaam én stijlvol verwarmen? Dat kan!

We voelen het vandaag de dag allemaal: de stijgende gasprijzen raken ieders portemonnee en de overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame verwarmingsoplossingen wordt meer en meer de norm. Maar hoe maak je deze overstap? 
Lees verder   Vraag informatie aan

Energiecrisis & Hittestress centraal tijdens webinar DUCO

De energiecrisis treft steeds meer huishoudens. De kosten exploderen en gezinnen zoeken naar oplossingen om hun energieverbruik onder controle te houden. Op woensdag 30 november legt DUCO daarom tijdens het webinar Energiecrisis & Hittestress uit hoe hun ventilatie-en zonweringsoplossingen bijdragen tot een comfortabel binnenklimaat op een energiezuinige manier.
Lees verder   Vraag informatie aan

Healthbox 3.0: Een nieuwe stap in installatiegemak

De Renson Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde vraaggestuurde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’. Voor jou als installateur wordt de installatie en inregeling via de app nog een stuk praktischer.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP